complimentendag
Lifestyle

Complimentendag | Wie geef jij een compliment?

Onlangs kreeg ik een persbericht in mijn mailbox. Dat is op zich niet zo bijzonder, ik krijg ze wel vaker, maar deze vond ik leuk om met jullie te delen. Vandaag, donderdag 1 maart 2018, is het complimentendag! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet eens wist dat er een officiële complimentendag is.
Donderdag 1 maart | Complimentendag
Dankzij een grote actie van pennenfabrikant Pilot kan jij jouw complimentjes op een leuke manier delen. Laat jouw handgeschreven boodschap of complimentje achter op een van de treinstations waar Pilot aanwezig is: Utrecht centraal en Breda centraal. Lekker old school, maar niets zo leuk als een persoonlijk berichtje. – tekst afkomstig van het persbericht dat ik ontving van House Of Rebels
Als ik er zo over nadenk, geef ik eigenlijk veel te weinig echt gemeende complimenten. Tuurlijk zeg ik regelmatig tegen de meiden dat ze goed hun best hebben gedaan of tegen een vriendin dat ik blij ben met haar, maar dat zijn meer de “even snel tussendoor”-complimentjes. Heel stom eigenlijk, want wat is er nou leuker dan iemand waar je om geeft met een klein gebaar een goed gevoel te geven. Of gewoon een glimlach te bezorgen..

 

complimentendag

 

Complimentendag.
Om complimentendag extra te vieren komt pennenfabrikant Pilot met een leuke actie. Je kunt namelijk op 2 stations jouw complimentje achterlaten op een mega grote Pilot Wall. Als je jouw complimentje op de wall achterlaat krijg je ook nog leuke kaartjes en een Pilot pen! Super handig, want dan kun je ook nog iemand verrassen met een leuk of lief handgeschreven kaartje! 
Je kunt de Pilot Wall vinden op station Utrecht Centraal van 07.00 tot 10.00 uur en op station Breda Centraal van 16:00 tot 19:00 uur. 
Jammer genoeg is er geen Pilot Wall op een station bij mij in de buurt, anders had ik zeker een leuk complimentje achtergelaten. Op geheel dudelicious wijze natuurlijk 😉 
Geef jij graag een complimentje? Of krijg je ze liever? Dat kan natuurlijk ook. Complimentjes ontvangen vind ik vaak toch wel lastig. Ik weet dan nooit zo goed hoe ik er op moet reageren. Herkennen jullie dat? 
 Volg je mij al op social media? Ik  ben te vinden op FacebookInstagram en Twitter 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.