welcome to my life
Persoonlijk

Welcome to my life!

Ik heb lang getwijfeld of ik wel een blog moest gaan bijhouden. Heb ik wel voldoende boeiends te melden? En zit er eigenlijk wel iemand te wachten op mijn verhalen? Maar goed, here I go, welcome to my life 

 

Wie ben ik?
Ik ben Eva, een 34 jarige (whaa zo oud alweer?!) trotse moeder en stiefmoeder van 2 geweldige, lieve en energieke meiden van 13 en 3 jaar, Nadia en Alyssa. Allebei de dames hebben een beperking, die de kleine alledaagse dingen soms niet zo klein en absoluut pittig maken. Maar hey, what doens’t kill you, makes you stronger!
Ik ben getrouwd met de leukste, liefste en meest irritante man ever, ook wel bekend als mr. Dude 🙂 De andere “man” in mijn leven is onze luie, lieve kat Tigo ♥

 

waar ga je het allemaal over hebben?
Over van alles! Ik gun jullie een kijkje in mijn dagelijks leven. Dat zal dus variëren van leuke, grappige verhalen tot serieuze onderwerpen met betrekking tot de kinderen.  Onderwerpen die je ook regelmatig van mij kunt verwachten zijn lifestyle (Ja, dat is een heel breed begrip, I know) en selfcare. Dus goed voor jezelf zorgen gericht op body, mind and soul. 
Get to know me
Zijn er nou dingen die je graag van mij wilt weten? Of zou je over een bepaald onderwerp wat meer willen lezen? Vraag het me maar. Ik vind het sowieso leuk om wat van je te horen. Hier in de reacties, of op 1 van mijn social media kanalen ⇒ Facebook/Instagram/Twitter 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.