Lifestyle

Wat zou je doen als..

Regelmatig kom ik bloggers tegen die een tag invullen. Ik vind het grappig om te lezen, maar het is niet echt mijn ding. Ik snap best dat mensen het leuk vinden om te lezen, maar ik schrijf zelf liever over wat ik mee maak of wat mij bezighoud.
Onlangs kwam ik toch een tag tegen die ik wel leuk vind om in te vullen, de “wat zou je doen als..”-tag. Ik kwam de tag tegen op de website van mevrouw miauw 
Nou hier komt tie..
Wat zou je doen als je er ’s morgens achter zou komen dat je er een geldboompje in je tuin groeit?
Ik zou mijzelf eerst even knijpen om er zeker van te zijn dat het geen droom is! Als ik dan zeker weet dat ik niet droom, pluk ik voldoende om eens flink te gaan shoppen. Niet zomaar shoppen en zeker niet hier in de buurt. Shoppen in Londen of New York lijkt me erg gaaf. En uiteraard op zoek gaan naar een mooi groot huis, een boerderij met een aantal paarden lijkt me wel wat.
Wat zou je doen als je één dag van geslacht mocht veranderen?
Mijn vunzige ik zou sowieso de boel ff goed checken ;). Verder zou ik een echte boys night out houden. Flink bier drinken, slap ouwehoeren en chickies versieren.
Wat zou je als eerste doen als blijkt dat je toverkracht bezit?
Oké dit klinkt heel cliché, maar ik zou alle narigheid wegtoveren. Geen oorlog en armoede meer. Geen drama en gedoe én ik zou een flinke dosis tolerantie toveren. Niet zo zeer voor mijzelf, maar voor de maatschappij zodat onze meiden gelukkig op kunnen groeien zonder vreemde blikken en opmerkingen.
Wat zou je doen als je geen gevaar zou lopen en geen pijn zou hebben als je zou vallen?
Ik ben een echte bangerik, dus ik zou waarschijnlijk een aantal dingen gaan doen die ik eigenlijk niet durf, zoals een vliegreis maken of bungeejumpen ofzo.
Wat zou je doen als je één week lang kan vliegen?
Even er vanuit gaan dat ik geen hoogtevrees zou hebben.. Ik zou alles laten vallen waar ik mee bezig ben en gewoon gaan. Geen voor opgezet plan, maar just go with the flow. Ik zou er in ieder geval wel voor zorgen dat ik een camera bij heb om alle mooie dingen te fotograferen. 
sky
Wat zou je doen als je één beroemdheid zou mogen knuffelen en waarom?
Ik zou absoluut en zonder twijfel mijn celebrity-crush Channing Tatum knuffelen. Waarom? Ehm, halloohoo hij is hot! Naast ff lekker knuffelen zou ik zeker om een danslesje vragen.. Dude got moves!
Dit waren mijn antwoorden. Ik ben erg benieuwd wat jullie antwoorden zijn. Let me know in een reactie of op mijn facebookpagina!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.