Wat doe je toch allemaal?
Persoonlijk

Wat doe je toch allemaal?

Ik vond dat het wel eens tijd was om jullie over een aantal dingen bij te praten. Niet omdat ik vind dat ik mijzelf moet verantwoorden, over waarom My Dudelicious Life een beetje chaotisch verloopt. Maar aangezien ik bepaalde doelen met jullie heb gedeeld, is het ook leuk om daar een update over te geven. Dus vandaag beantwoord ik de vraag: Wat doe je toch allemaal? 

 

Chaotisch blog-leven.
Eind vorig jaar vertelde ik over mijn blogdoelen. Ik had met mijzelf afgesproken dat ik 3 blogartikelen per week online zou zetten. En dat die artikelen op vaste dagen online zouden komen, namelijk op maandag, woensdag en vrijdagochtend. Ik was ook van plan om meer structuur aan te brengen én mijn blog meer promoten. 
Als je mij trouw volgt, of in ieder geval regelmatig mijn artikelen leest, dan weet je dat er nog niet echt structuur in zit. En het lukt mij ook niet elke weer om 3 artikelen online te zetten. Om over de vaste dagen- en tijden maar te zwijgen.. Het is niet zo dat ik er niet hard voor- en aan wil werken, want dat wil ik wel. Ik vind het heerlijk om met mijn blog bezig te zijn. Ik ben momenteel gewoon erg chaotisch in mijn hoofd. Er zijn zoveel dingen die mijn aandacht nodig hebben. Dat zijn merendeel leuke en fijne dingen, maar het slokt zoveel tijd en energie op dat ik te weinig tijd over hou voor mijn blog.

 

Fotoshoot.
Ik denk dat het onderhand geen geheim meer is, dat mr. dude hele mooie foto’s kan maken. Vorig jaar had ik op mijn wishlist een fotoshoot staan, uiteraard moesten de foto’s door mr. dude gemaakt worden. Door omstandigheden is die fotoshoot er vorig jaar niet van gekomen. Maar, de afgelopen weken hebben we er echt even goed de tijd voor gemaakt. Het was een mengeling van “gewone” foto’s en sexy, but classy foto’s. Als je mij op Instagram volgt heb je vast al één van de sexy foto’s voorbij zien komen.
Mr. dude wilde al heel lang wat meer sexy foto’s van mij maken, maar ik durfde dat eigenlijk niet. Twee weken geleden besloot ik dat ik die foto’s toch ook wel wilde. Dat ik het eerst niet durfde heeft mij heel erg aan het denken gezet.En ik heb die foto’s dus met een reden laten maken, daarover lees je binnenkort meer 🙂 
Mr. dude heeft ook hele mooie headshots van mij en de meiden gemaakt. En met een beetje hulp van hem, heb ik ook een mooie van hem gemaakt. 

 

Wat doe je toch allemaal?

 

Pijn, vermoeidheid én gewoon geen energie.
Thuis loopt het ook allemaal even anders dan ik graag zou willen. Ik, de lijstjes en bujo-verslaafde, ben mijn focus een beetje kwijt. Elke avond vul ik in wat ik de volgende dag allemaal moet doen. Vooral als allebei de meiden op school zitten probeer ik zoveel mogelijk te doen. Boodschappen, het huishouden, blogdingen.. Maar 7 van de 10x wil het gewoon niet lukken. Ik ben zo ontzettend moe, dat ik amper de energie op kan brengen om alles te doen wat er op mijn planning stond. Die vermoeidheid heeft echt te maken met slecht slapen en de pijn in mijn rug die met de kou gewoon veel erger is. ’s avonds als de meiden op bed liggen ben ik gewoon nergens meer toe in staat. Ik ben mij er van bewust en doe mijn best om niet te negatief te denken en te streng voor mijzelf te zijn. Want ik was zo goed bezig. En ik weet dat als ik mijn focus weer goed heb, ik binnen no-time weer terug ben waar ik wil zijn. Nog even geduld en dan is My Dudelicious Life weer helemaal back 🙂
Hoe gaat het met jullie doelen? En hoe krijgen jullie je focus weer terug als het even tegenzit? Laat het mij weten in de reacties. Vind ik leuk ♥
Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter. 

14 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.