make-up liefhebber
Lifestyle

Van beauty-leek naar make-up liefhebber

Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik op het gebied van beauty absoluut geen expert ben. Ik weet best wat ik mooi vind en simpele basic make-up kan ik echt wel handelen, maar daar bleef het dan wel bij.  Mijn make-up stash bestond uit niet meer dan een BB-cream, een beetje losse poeder, oogpotlood, 2 soorten oogschaduw en een transparante lipgloss. Maar sinds een tijdje ben ik veranderd van beauty-leek naar make-up liefhebber!

Lees ook: Beauty stuff

EN TOEN WAS IK INEENS EEN MAKE-UP LIEFHEBBER!

Stiekem ben ik altijd wel een soort van make-up liefhebber geweest. Zo eentje die er alleen niet zoveel mee deed. Je kent het wel, andere dingen die belangrijker waren om mij mee bezig te houden. Ik viel ook in de categorie ‘koopt mooie make-up, maar heeft geen idee wat ze er mee moet”. Maar goed, de laatste tijd is dat langzaam aan het veranderen. Ik volg op Instagram best veel beauty bloggers, die de meest mooie looks laten zien. Dan denk ik whaa, dat wil ik ook! Dus toen ik van mijn lieve moeder een aantal prachtige oogschaduw – en bronze palette’s kreeg vond ik het tijd worden om ze ook echt te gaan gebruiken. 

 

make-up liefhebber

 

Zoals ik al zei, weet ik best wat ik mooi vind. maar wat er in het palette mooi uitziet, wil nog wel eens heel erg fel of donker uitvallen en dat vind ik dan weer een beetje too much. Ik vind bruin-grijs- en paars tinten echt super mooi, maar om alleen maar die kleuren te gebruiken vind ik ook weer zo eentonig en zonde. Ik ben heel braaf “al” mijn make-up uitgaan zoeken om te kijken wat ik nog kan gebruiken. En ik heb wat nieuwe producten erbij gehaald en ben lekker gaan oefenen. En tijdens het oefenen, kwam ik er dus achter dat ik wel echt een make-up liefhebber ben. Alleen zat die liefhebber gewoon even verstopt ofzo 😉

PRACTICE MAKES PERFECT-ISH

Wat ik wel echt een ellende blijf vinden is foundation! Echt ik heb al verschillende geprobeerd, maar of het is te donker of weer te licht. Ik heb ook al de wat te donkere foundation gemengd met een beetje dagcréme. Dat werkt op zich wel, maar dat vind ik dan weer zo’n gedoe. Momenteel heb ik foundation van Miss Sporty, maar die is net te licht. Voor een gewone make-up look is dat nog niet zo erg, maar ja je hebt van die dagen dat je gewoon perfecte dekking nodig hebt. 

Bij de Etos zag ik CC-crème liggen en had hier al best veel positieve dingen over gehoord. Dus die ging in mijn winkelmandje en die heb ik ook maar gelijk uitgeprobeerd. Het resultaat is beter dan ik eigenlijk verwacht had. De dekking is absoluut beter dan mijn foundation! Het geeft een glowy effect en i love it! Ik ben daarna ook gelijk wat andere oogschaduw gaan proberen. Nog wel een voor mij veilige kleur, maar iets donkerder dan ik gewend ben. Ach, je moet ergens beginnen hè?!

 

make-up liefhebber

 

Ik ben best tevreden over deze look! En dat zegt heel wat hoor, haha. Als mijn make-up niet zit zoals ik het wil dan kan dat echt mijn dag verpesten, maar vandaag was ik niet chaggie ofzo, dus dat zegt dan ook weer genoeg dacht ik zo. 

 

Wat vinden jullie ervan? Mocht je nog tips hebben voor een kleur oogschaduw die ik echt moet proberen, dan hoor ik dat graag!

 

Volg je mij al op social media? Ik ben te vinden op FacebookInstagram en Twitter

15 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.