Mi Vida Jewelry
Lifestyle

Trendy sieraden met korting

Een tijdje geleden heb ik jullie voorgesteld aan de dames van Mi Vida Jewelry, ter ere van hun vernieuwde website. Daar kwamen zulke leuke reacties op, dat ik heb besloten om er nog een artikel aan te wijden. Dit keer niet zomaar een artikel.. Nee, deze keer heb ik in samenwerking met Mi Vida Jewelry iets leuks voor jullie! 🙂

 

Mijn cadeautje voor jullie!
Het is bijna december, dé feestmaand waar veel mensen elk jaar weer naar uitkijken. De tijd van gezelligheid, sfeer, lekker eten en drinken en cadeautjes is weer aangebroken. En wij vrouwen zijn vaak al lang van te voren bezig met de zoektocht naar de perfecte outfit voor kerst en oud&nieuw. Een mooi jurkje of rokje met een sexy blouse of toch een mooie jeans met een fijn shirtje. het maakt eigenlijk niet uit waar je voor kiest, als het maar lekker zit, toch?
Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar ik vergeet dan vaak ook na te denken over bijpassende sieraden. En tegen de tijd dat ik daar aan denk zijn alle leuke sieraden flink aan de prijs. Als dit herkenbaar is, let dan goed op. (Als het niet herkenbaar is ook, je kan namelijk nooit te veel sieraden hebben 😉 )

 

Shoppen met korting bij Mi Vida Jewelry ♥
Zoals ik al zei heb ik iets leuks voor jullie, zie het maar als mijn vervroegde kerstcadeautje aan jullie. Ik mag jullie namelijk 10% korting geven als je op de website van Mi Vida Jewelry bij je bestelling de kortingscode Missdude gebruikt ontvang je dus 10% korting! De kortingscode is geldig van woensdag 29 november tot en met woensdag 13 december. Best lekker toch, de feestdagen zijn al duur genoeg. (Bij het bestellen via de link sponsor je mij een beetje.. thank you )

 

Jewelry has the power to be this one little thing that can make you feel unique.
Naast de leuke oorbellen, kettingen en armbanden zijn er nu ook leuke haaraccessoires toegevoegd aan het assortiment. Die, in combinatie met bijpassende sieraden, je outfit helemaal af maken.

 

Sneak peak voor inspiratie
Ik ga natuurlijk niet te veel laten zien, maar een paar voorbeelden ter inspiratie kan natuurlijk geen kwaad.

 

Trendy sieraden
Armband Lujo Zwart © Mi Vida Jewelry
Trendy sieraden
Oorbel Piedra Preciosa Zwart © Mi Vida Jewelry
Zoals ik al zei, zijn er nu ook trendy haaraccessoires in het assortiment. Wat denk je van een mooie fluwelen haarband of een trendy haarelastiek?

 

Trendy sieraden
Haarelastiek Abriga Grijs © Mi Vida Jewelry

 

Heb ik te veel gezegd? Ik denk het niet he? Mooie, trendy kleuren en de materialen zijn ook echt heel fijn. Nee, dit zeg ik niet zomaar.. Ik heb de sieraden bij mijn moeder gezien en ze zijn echt prachtig. Niet te groot of te druk, gewoon heel rustig en uniek. En nog even ter informatie.. Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat er binnenkort nog meer mooie dingen worden toegevoegd aan het assortiment.
Ik zou zeggen, neem vooral even kijkje.. Enne, graag gedaan! 😉

 

Wat vinden jullie van de sieraden van Mi Vida Jewelry? Heb je er al eens wat besteld?

 

Wil je op de hoogte blijven van Miss Dude Blogging? Volg mij dan op FacebookInstagram of Twitter

 

11 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.