5 tips voor een goede nachtrust
Lifestyle

Top 5 must see films!

Wat is er nu fijner dan ’s avonds (of ’s middags natuurlijk) lekker op de bank te ploffen? Juist! Lekker op de bank onder een dekentje, wat te snoepen en te drinken erbij én een leuke film!  Na een drukke dag vind ik het heerlijk om gezellig samen met mijn wederhelft languit op de bank een filmpje te kijken. Uiteraard onder het genot van een lekker drankje. Vandaag laat ik je mijn top 5 Must see films zien! Als je kerstfilms verwacht in mijn lijstje, dan moet ik je helaas teleurstellen..

 

Komt er nog wat leuks op tv?

De laatste tijd vind ik nooit iets leuks om te kijken op tv. De meeste series en film zijn al zo vaak uitgezonden, dat ik er niet meer enthousiast van kan worden. Dus dan komen we al gauw uit bij Netflix. En dan begint de ellende pas echt 😉 Want zie maar eens binnen een paar minuten een  leuke film te vinden. 

Gelukkig hebben Daniël en ik ongeveer dezelfde smaak qua film, maar soms.. *zucht*.  Wij kijken vaak horror- of thrillers, maar een goede actiefilm laten wij ook niet aan ons voorbij gaan. Maar er zijn ook films die ik helemaal geweldig vind, waarvan Daniël denkt “pff.. moet dat nou?” Eh, ja schat.. dat moet! Ik moet wel heel eerlijk toegeven dat hij meestal wel gewoon meekijkt. En dat doe ik ook als hij iets kijkt wat ik echt 10x niks vind. 

 

Mijn top 5 films, in willekeurige volgorde..

Pitch Perfect (1&2)

Allebei de delen heb ik nu al een aantal keer gezien en elke keer opnieuw vind ik ze geweldig. Vooral Fat Amy! 😀

In deel 1 draait het allemaal om de concurrerende a-capella groepen (The Barden Bella’s en The treblemakers) die strijden om het international championship of college a-capella. Divisi (de meisjes) krijgen te maken met allerlei persoonlijke conflicten. Totdat de rebelse Becca word toegelaten in de groep. Die op haar beurt weer haar best doet om niet verliefd te worden op Jesse, één van de treblemakers.

Deel 2 staat in het teken van een gênant incident. Door een gescheurde broek tijdens een optreden van de dames worden ze  gediskwalificeerd door de a-capella bond. De dames laten het er niet bij zitten en zetten alles op alles om een internationale zangwedstrijd te winnen.

 

Magic Mike 

Top 5 must see films

Ehm, hallo..  Channing Tatum ♥, sexy moves en  drama.. need i say more?
Het verhaal van de film verwijst naar de jeugd van Channing Tatum (producent en hoofdrolspeler), die op 19 jarige leeftijd stripper was in Florida.

Mike Lane is een 30-jarige stripper, wiens droom het is zelf meubels te maken. Om zijn droom te kunnen bekostigen gaat hij onder andere dansen in een stripclub, waar hij al snel uitgroeit tot favoriete stripper. Op zijn werk in de bouw ontmoet hij de 19-jarige Adam, die ontslagen werd na betrokken te zijn geweest bij een diefstal. Mike geeft hem een lift naar huis omdat Adams auto niet start. De volgende avond komen ze elkaar weer tegen en Mike neemt hem mee naar de club. In de club heeft een andere danser te veel drugs genomen waardoor hij niet kan optreden. Daarom stelt Mike  voor om Adam te laten dansen. Adam oogst met zijn eerste act toch succes omdat de toeschouwsters vallen op zijn onschuldige gezicht. Na deze avond mag hij zich officieel aansluiten bij het stripper-team. Adam vervalt al gauw in de levensstijl van de dansers vol sex en drugs..

 

Salt

 

Evelyn Salt (Angelina Jolie) is een CIA-agent die op de vlucht is voor de CIA. Ze word er van verdacht een Russische spion te zijn die de president van Amerika wil vermoorden. Salt probeert gedurende de film haar naam te zuiveren.

Deze film valt wat mij betreft echt onder de categorie “Mind Fuck” want je blijft je afvragen of Salt bij de “goeie” hoort of niet.. 

 

Annabelle

top 5 must see films

John Form heeft het perfecte cadeau gevonden voor zijn zwangere vrouw Mia; een prachtige vintage pop in een witte bruidsjurk. Heel lang zal ze echter niet kunnen genieten van de pop, die de naam Annabelle draagt. Op een avond worden de buren van John en Mia overvallen door leden van een satanische sekte, waarbij vergoten bloed en terreur niet het enige is dat ze achterlaten. De sekteleden hebben namelijk een demonische entiteit opgeroepen die zich nu verschuilt in de pop Annabelle (bron)

Ben je toch op zoek naar andere films? Kijk dan ook eens bij de de must see movies van Jouvence. Daar zitten ook hele leuke tussen 🙂

 

Hebben jullie 1 van deze films gezien? Zo ja, wat vond je ervan? En zo niet, wat voor films kijk jij graag? Laat het mij weten in de comments, vind ik leuk! ♥

 

Wil je op de hoogte blijven van Miss Dude Blogging? Je kunt mij volgen op FacebookInstagram en Twitter

13 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.