Top 5 feel good music!
Lifestyle

Top 5 feel good music!

Het afgelopen weekend was het bij ons zulk mooi en zonnig weer! Wij hebben er echt van genoten. De deur stond lekker open en Alyssa kon naar hartenlust buiten spelen. Ik kreeg er ook echt een heerlijk lente/zomer gevoel van. Was het bij jullie ook zulk lekker weer? Anyway, als ik dan nu naar buiten kijk dan is dat fijne zomerse gevoel direct weer weg. Bah, regen en kou. Om toch een beetje in het zomergevoel te blijven, en die stomme regen te vergeten, slinger ik youtube aan en ga op zoek naar lekkere zomerse liedjes om bij weg te dromen. Vandaag deel ik mijn Top 5 feel good music! Misschien dat jullie door deze liedjes ook alvast heerlijk in de zomer vibe komen 🙂 

 

Despacito – Luis Fonsi ft Daddy Yankee
Top 5 feel good music!
Foto van NOS.nl
Wait what, Dude?? Ja, echt! Ik ben waarschijnlijk één van de weinige mensen die dit gewoon nog steeds een lekker nummer vind. En ik zal het je nog sterker vertellen.. Ik luister ‘m nog heel regelmatig. De eerste klanken van het nummer bezorgen mij al gelijk het zomerse en losse gevoel, Love it! ♥ Mr. Dude en Nadia zijn, net als een groot deel van de samenleving, dit nummer echt zat. Maar i don’t care! Alyssa vind het gelukkig nog wel leuk. #minime 

 

Lambada – Kaoma
Old, but very gold! Deze hit uit 1989 schreeuwt zomer!!  Toen ik zelf nog een mini dude was, gaf ik op verjaardagen altijd, samen met vriendinnetjes, een heuse playbackshow. En dit nummer zat standaard in mijn repertoire! Haha, oh my. Good old times.

 

Billionaire – Travie Mc Coy ft Bruno Mars
Top 5 feel good music!
Foto van https://assets.capitalfm.com
Bij dit nummer is het niet eens zo zeer de tekst, de muziek van dit nummer vind ik zo relaxed. Zodra ik het hoor krijg ik de neiging om lekker te dansen. En ja, dat doe ik dan ook gewoon. gezellig met een enthousiaste Alyssa of met Nadia, die er dan eerste een beetje lacherig bij staat te kijken. Uiteindelijk danst ze natuurlijk gezellig mee, hoe gekker hoe beter 😛

 

Summer Jam 2003 – Sunclub vs The Underdog Project 
Mooie zomerse lijven, zon, zee en strand.. Wat wil je nog meer? Oh ja, de muziek blijft ook zo lekker in je hoofd zitten. Al is dit nummer al wat ouder, voor mij behoort deze echt tot mijn feel good summer songs! Ik begin spontaan mee te zingen en te bewegen als ik ‘m hoor. En dan te bedenken dat ik normaal gesproken helemaal geen fan van dit soort muziek ben.

 

Bailamos – Enrique Iglesias
Top 5 feel good music!
Foto van http://www.telemundo.com
Enrique.. Moet ik nog meer zeggen? Niet dat ik het nou zo’n knappe man vind hoor, maar zijn muziek heeft gewoon iets heel fijns. De taal zal hier waarschijnlijk ook wel aan bijdragen 😉 Bailamos blijft mijn favoriete Enrique-liedje. Gewoon heerlijk om bij weg te dromen én heerlijk om aan te zetten op een zomerse dag. BBQ aan, drankje erbij. 
Dit was mijn top 5 (voor dit moment). Van al deze nummers krijg ik het ultieme zomer gevoel. Wat wel een nadeel is, is dat je na het luisteren van deze liedjes waarschijnlijk baalt dat het toch echt nog geen zomer is 😉

 

Wat is jullie all time favoriete feel good Music? Ik hoor graag van jullie in de reacties ♥
Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

 

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.