out with the old, in with the new
Persoonlijk

To blog, or not to blog..

Ik ben nu zo’n twee maanden bezig met mijn blog. En heel eerlijk dacht ik, zoals zoveel beginnende bloggers, dat je even een artikel schrijft en klaar! Nou.. Ik ben er dus vrijwel direct achtergekomen dat er dus veel meer werk in zit.
Ik vind het heerlijk om met mijn blog bezig te zijn; ideeën uitwerken, foto’s maken, uitzoeken hoe ik mijn website nou precies wil hebben. Dat laatste valt echt niet mee. Ik heb een bepaald idee in mijn hoofd, maar het komt er nog niet uit zoals ik dat wil. Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat ik het heb zoals ik het in mijn hoofd heb. Ik weet ook niet of het “beginners issues” zijn of toch perfectionisme.

 

Inspiratie door andere bloggers? 
Ik volg best veel andere bloggers op Facebook, ik ben namelijk erg nieuwsgierig wat anderen bezighoud, maar ook is het inspirerend om andere websites te bekijken.
De keerzijde van mijn interesse in andere bloggers en hun website is, dat ik er best onzeker van word. De artikelen zitten zó goed in elkaar en lezen zo prettig weg dat ik mijzelf wel eens afvraag waar ik in hemelsnaam aan ben begonnen.

 

Natuurlijk weet ik dat ik mijzelf niet moet vergelijken met anderen, maar dat gaat onbewust vanzelf. Ik ben mijn blog overigens niet begonnen om “populair” te worden of om superveel volgers te krijgen, al is het natuurlijk wel heel leuk als mensen mijn artikelen lezen en reacties achterlaten. Ik ben mijn blog begonnen omdat ik altijd al dol ben geweest op schrijven, maar iets hield mij tegen om mijn gedachtespinsels met anderen te delen.

 

Een aantal weken geleden kwam ik de volgende foto tegen:

 

Blog
Foto van Sandrijn Schuur
De tekst sprak mij echt aan en liet mij ook even niet meer los. De tekst klopt ook gewoon precies. Niemand, of in ieder geval bijna niemand, doet de dingen direct precies zoals het moet of zoals hij of zij dat wil.. En dat is prima! Mijn blog is absoluut work in progress, een groeiend proces waar ik echt enthousiast over ben, dus ik ga er zeker mee door.
Tips en/of adviezen zijn uiteraard ontzettend welkom, dus laat vooral een reactie achter 🙂

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.