The Mom Academy
Lifestyle

The Mom Academy: online cursussen voor moeders!

Als blogger zijnde kom ik regelmatig in contact met mensen die iets gaafs of iets handigs te bieden hebben. Iets waar meer mensen echt wat aan kunnen hebben. Zo kwam ik in contact met Astrid van The Mom Academy. De naam verklapt het al een beetje, maar wat The Mom Academy precies is en wat jij er aan kunt hebben lees je in dit artikel. 

THE MOM ACADEMY: ONLINE CURSUSSEN VOOR MOEDERS.

Mede blogger Astrid richtte in september 2018 The Mom Academy op. The Mom Academy is het eerste online platform waar moeders van allerlei achtergronden op een eenvoudige en betaalbare wijze kunnen blijven leren en ontdekken. En het fijne is dat alle cursussen die aangeboden worden, allemaal online zijn. Want laten we eerlijk zijn.. wij moeders hebben vaak gewoon te weinig tijd en puf om ’s avonds nog eens de deur uit te moeten om een cursus te volgen. Hoe graag we het ook zouden willen. 

Alle cursussen die je kunt volgen worden gegeven door verschillende professionals. Dus je kunt er zeker van zijn dat je waar voor je geld krijgt, dat je echt wat nieuws leert. 

GOAL SETTING GUIDE VOOR DRUKBEZETTE MOEDERS.

Van Astrid mocht ik de masterclass goal setting volgen. Deze masterclass bestaat uit 10 lessen die allemaal in het teken staan in het stellen van doelen. Iets wat veel moeders eigenlijk niet doen. In de masterclass zal duidelijk worden waarom het juist zo belangrijk is, ook als je een thuis blijf moeder bent (dat zijn vaak de moeders die denken dat doelen stellen niet nodig is).

WAT KOMT ER AAN BOD IN DE MASTERCLASS?

Zoals ik al aangaf bestaat de masterclass uit 10 lessen. En nu ga ik natuurlijk niet gelijk alles verklappen, maar een paar belangrijke onderdelen die aan bod komen wil ik je natuurlijk best vertellen:

  • Waarom doelen stellen.
  • SMART doelen. 
  • HEART doelen (deze ken ik nog niet).
  • Focus.
  • Omgaan met afleidingen.

Bij de masterclass zit ook een werkboek (die je net als de lessen in pfd ontvangt na betaling) waarin je per les een aantal belangrijke vragen beantwoord. Deze vragen helpen je om voor jezelf inzicht te krijgen.  Je word tijdens de masterclass echt uitgedaagd om na te denken over wat je wilt bereiken. Het heeft mij ook echt aan het denken gezet: hoe komt het toch dat ik bepaalde doelen niet behaalde? Waar lag dat aan en nog belangrijker.. hoe ga ik het nu anders doen?!

RAAD IK DE MASTERCLASS AAN?

Heb jij het idee dat je elke dag maar een beetje wat doet? Dat jouw manier er wel voor zorgt dat je (bijna) alles gedaan krijgt, maar je eigenlijk niet zo goed weet hoe je het dan gedaan hebt? Of wil je gewoon leren om alles met net wat meer structuur aan te pakken?  Dan raad ik je de masterclass zeker aan! Er word heel duidelijk uitgelegd waarom het zo belangrijk is om te plannen en hoe je dat dan doet. Er word je niet letterlijk verteld hoe je het moet doen natuurlijk, maar er word wel goed uitgelegd waar je rekening mee moet houden.

Als je net als mij snel afgeleid raakt, door dingen die belangrijk lijken maar dat helemaal niet zijn, is deze masterclass zeker waardevol. Er word aan de hand van “het stoplicht” uitgelegd welke soort afleidingen je niet kunt negeren en welke je juist moet negeren. Dat was voor mij echt een eye opener! Mede dankzij de tools die in de masterclass besproken worden ben ik meer gefocust en minder snel afgeleid. 

 

Werk jij ook met doelen voor jezelf?

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.