Pickwick tea Topics
Lifestyle

Tea time | Pickwick Tea Topics

 Ik hou van koffie, echt waar. Koffie is eigenlijk gewoon mijn beste vriend. Maar in het kader van gezonder leven, ben ik een paar maanden geleden begonnen om de koffie wat meer te laten staan en in plaats daarvan wat meer thee te drinken. Geen gewone thee, maar groene thee.. want dat is toch net wat gezonder. Ik drink het liefste groene thee citroen of kokos.

 

Meestal haal ik de citroen thee bij de Lidl, want die is zo citroenig van smaak, heerlijk. Helaas is deze niet altijd even makkelijk te krijgen, dus vorige week haalde ik bij een andere supermarkt mijn geliefde citroen thee. Deze keer werd het citroen thee van Pickwick.

 

PICKWICK TEA TOPICS

 Pickwick heeft onder het mom van “voer een goed gesprek” de labeltjes van de theezakjes voorzien van een vraag. Een zogeheten Tea Topic.  En heel eerlijk gezegd vind ik de meeste vragen nogal nutteloos en vraag me dan ook echt af in hoeverre die vragen een goed gesprek op gang zullen brengen. Maar goed, that’s just me! Er zitten gelukkig ook wel echt goede vragen tussen waar ik vandaag antwoord op ga geven.

 

T1. OP WELKE MANIER RUST JIJ HET BESTE UIT?

 

Pickwick Tea Topics

Het meest simpele antwoord zou zijn, uitslapen! Maar helaas werkt dat de laatste tijd niet meer zo. Als ik uitslaap word ik namelijk ontzettend brak wakker. Lichamelijk uitrusten gaat bij mij het beste als ik gewoon lekker languit op de bank kan hangen. Innerlijk uitrusten is weer een ander verhaal, dat gaat het beste als ik er even lekker alleen op uit kan. Even lekker een wandeling maken of even uitwaaien op het strand.

 

T2. HOE BELANGRIJK IS SOCIAL MEDIA VOOR JE?

 

Pickwick Tea Topics

 

Voor mijn blog is social media best wel belangrijk. Ik heb voor mijn blog een Facebookpagina, een Twitter account en een Instagram account. Privé heb ik alleen een Facebookpagina. Privé doe ik eigenlijk niet zoveel meer met Facebook. Dat was een jaar geleden wel anders, toen was ik best actief in bepaalde Facebookgroepen. Als ik nu mijn Facebook open is het gewoon bijna alleen maar gedoe en drama dingen. Niet allemaal hoor, maar toch zeker wel 60% en pff daar hou ik me liever niet meer mee bezig. heb wel wat beters te doen 😉

Op de social media kanalen van mijn blog ben ik wel actief. Daar deel ik mijn artikelen, foto’s en persoonlijke updates. Vooral op Instagram breng ik best wat uurtjes door. Niet alleen om mijn dingen te posten, maar om in contact te komen met mijn volgers ♥ 

 

T3. HOE ZIET JOUW IDEALE VAKANTIE ERUIT?

 

Pickwick Tea Topics

 

Zon, zee, stand, lekker eten en lekkere drankjes. Need I say more? Gewoon leuke dingen doen met het gezin. geen verplichtingen, maar alleen maar heel hard genieten. Genieten van een mooie nieuwe omgeving.

Ik zou heel graag eens naar Amerika willen. De mooie en leuke plekken die je in films en series ziet eens echt bewonderen. Bijvoorbeeld Central Park. Lijkt me zo gaaf m daar eens te gaan picknicken ofzo. of lekker luxe overnachten in Hotel Empire. Ik denk alleen niet dat een bezoek aan Amerika echt staat te gebeuren, maar hey, a girl can dream, right?!

 

Drink jij graag thee? En wat vind jij van de Tea Topics?

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

13 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.