Samenwerken

Samenwerken

Wil je samenwerken met Miss Dude Blogging? Dat kan! Ik vind het hartstikke leuk om samen iets leuks en moois te creëren. Dus aarzel niet om even contact met mij op te nemen om samen te bekijken wat ik voor jou kan betekenen. Er zijn diverse samenwerkingsmogelijkheden, zoals een product review een verslag van een evenement of een gastblog.

Belangrijk om op voorhand te vermelden is dat ik groot voorstander ben van open- en eerlijkheid naar mijn lezers toe.  Zo zal ik altijd vermelden als een artikel tot stand is gekomen door een samenwerking.

PR bedrijven.

Organiseer je een leuk evenement of heb je een persbericht wat interessant kan zijn voor mij en mijn lezers? Die ontvang ik graag! Hetzelfde geld voor producten die bij mijn blog passen. Uitnodigingen en persberichten kunnen gestuurd worden naar info@missdudeblogging.nl Je kunt mij ook mailen voor het opvragen van mijn adres, dat is wel zo handig als je een product onder mijn aandacht wilt brengen. 

Samenwerkingsmogelijkheden.

Ik noemde het net al, er zijn verschillende samenwerkingsmogelijkheden. Die ik hieronder wat uitgebreider zal toelichten. Voor het schrijven van een artikel geld een basis tarief. Er zijn uiteraard uitzonderingen,zoals een barterdeal, in goed overleg gaan we er vast samen uitkomen. Wil je meer informatie over mijn tarief of andere mogelijkheden dan kun je mij vrijblijvend een e-mail sturen. 

Barterdeals.

Heb je een nieuw product of ben je een nieuw merk gestart en wil je dat ik hier een artikel over schrijf? Dat doe ik graag voor je. Ik vind het leuk om nieuwe producten te ontdekken, uitgebreid te testen en er in mijn eigen woorden een artikel over te schrijven. Ik neem wel graag de tijd om het product goed te testen, zodat ik er een goed artikel over kan schrijven. Voor een barterdeal vraag ik geen vergoeding mits het artikel een waarde heeft, is dat niet het geval dan zal ik wel een vergoeding tegenover staan. Hierover ga ik graag met je in gesprek, ik weet zeker dat we er samen wel uit gaan komen.

Gesponsorde artikelen.

Wil je een gesponsord artikel op mijn website plaatsen? Dat is zeker ook mogelijk. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat ik het artikel zelf schrijf, maar lever je liever zelf een tekst is dat ook mogelijk. Wel vind ik het belangrijk dat de tekst aansluit bij mijn website, dus ik zal de tekst niet zomaar plaatsen zonder er goed naar te kijken. Het tarief voor een gesponsord artikel is afhankelijk van de links die erin verwerkt worden en de duur van plaatsing. Hierover geef ik je graag meer informatie, dus als je hier interesse in hebt zie ik je e-mail graag tegemoet. 

Teksten voor jouw website.

Soms loop je een beetje vast in het schrijven van teksten of blogs op jouw eigen website, of kun je wel even iemand gebruiken die met je mee kijkt naar je teksten en ze eventueel voor je aanpast. Ook daar kan ik je mee helpen. Zo heb ik onlangs meegeholpen aan het schrijven van de teksten op de website van Daniel Trapman Fotografie. Of misschien heb je hulp nodig bij het onderhouden van je social media kanalen? Stuur mij dan een e-mail en dan bekijken we samen waar ik je mee kan helpen.

Statistieken en andere cijfers.

Miss Dude Blogging maakt momenteel een groei door. Wil je de recente statistieken, of social media cijfers? Ook dan ontvang ik graag een e-mail. Dan kan ik je mijn statistieken aan de hand van Google Analytics sturen en recente volgers aantallen van mijn social media kanalen.

Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Of heb je zelf een idee voor een leuke samenwerking? Stuur dan een e-mail naar info@missdudeblogging.nl