Review Shower mousse Hema
Lifestyle

Review | Shower Mousse Hema

Een tijdje geleden kwam Nadia thuis met een shower mousse van de Hema. Ze vond de mousse eerst maar wat vreemd. Want, huh mousse is toch voor in je haar? Maar ze ging het toch uitproberen. Na het douchen kwam ze wild enthousiast vertellen dat ze de mousse echt super geweldig vind. Daarom besloot ik ‘m zelf ook uit te proberen en er een review over te schrijven.

De fles.

Review Shower Mousse Hema

 

De fles ziet er door z’n goud en oranje leuk uit. Op de fles staat “Shine, today is the day”. Dat spreekt mij eigenlijk direct wel aan. Zo’n quote op een fles vind ik toch wel leuk en vooral niet standaard!  Het is geen saaie fles, maar ziet er rustig en leuk uit. De kleuren combinatie vind ik overigens goed passen.  Bij het zien van de fles zul je ook niet meteen denken dat het een douche product is. 

Ingrediënten. 

 Aqua, Sodium Laureth Sulfate.
Glycerin, Butane, Propane, Cococ-Glucoside.
Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate.
Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol.
Ascorbyl Palmitate, Lecithin.
Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride.
Polysorbate 20, Argania Spinosa Kernel Oil.
Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
Citric Acid, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal.
Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene.

 

•Hema geeft bij dit product de waarschuwing dat het niet verstandig is om op een geïrriteerde huid te gebruiken. •

Wat vind ik van de shower mousse?

Wat ik echt heel fijn vind aan deze shower mousse, is dat je niet eerst flink hoeft te schudden voordat je het gaat gebruiken. Je kunt het gewoon direct gebruiken. Zodra je op het knopje (sorry ik heb me rot gegoogled naar het juiste woord, maar kon echt niks vinden 😀 ) drukt komt er een fijne hoeveelheid mousse uit. In principe zou je met 1 hoeveelheid misschien net jezelf kunnen wassen, maar dan heb je toch minder dat fijne schuimende gevoel op je lichaam. 

 

Review Shower Mousse Hema

 

De geur van de shower mousse vind ik ook heel prettig. Het ruikt een beetje zoet en zomers. Zomers is misschien dan geen geur, maar anders kan ik het niet omschrijven. Het is ook geen zware overheersende geur en dat is wel heel prettig. Ik hou namelijk helemaal niet van die zware geuren.

Na het douchen is mijn huid er ook heerlijk zacht van en de geur blijft heel subtiel aanwezig. Ik zou de shower mousse van Hema dus zeker aanraden of cadeau doen aan een vriendin. Als ik ‘m cadeau doe dan koop ik er nog wel wat bij, want deze fles is zeer budget-proof. Voor een fles van 250ml betaal je €3,50

 

Kende je deze shower mousse al? Zoja, ben je er ook zo’n fan van? Of als je het nog niet kende, lijkt deze je wat? Laat het weten in de reacties, vind ik leuk! ♥

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.