jelly mask
Lifestyle

Review | Jelly Mask van de Action

Ik ben gek op gezichtsmaskers. Bij de Action vond ik laatst het Jelly Mask en mede door de verpakking was ik ontzettend benieuwd of het wat is. Ik testte het masker en vertel je er vandaag alles over.

DE VERPAKKING.

De verpakking van het masker is eigenlijk de reden geweest dat ik nieuwsgierig werd. Ik liep langs de beautyproducten en ik moest echt even kijken wat het was. Het ziet er namelijk, voor mij dan in ieder geval, niet uit als een typische verpakking voor een gezichtsmasker. Er zit namelijk een draaidop op zodat je zelf kunt doseren en het dus vaker kunt gebruiken. Volgens de verpakking zit er voldoende in voor 5x, maar dat betwijfel ik eerlijk gezegd.

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN?

Aangezien ik totaal geen beauty kennen ben kan ik je niet zoveel vertellen over wat de ingrediënten precies zijn, maar uiteraard heb ik wel een ingrediëntenoverzicht voor je!

 

review jelly mask

Volgens mij zijn het een beetje de standaard ingrediënten, die je terug vind in veel beauty producten. Mocht ik het mis hebben, laat het mij dan zeker even weten. Zoals ik al zei, ik ben geen expert 😉

VOOR WELKE HUIDTYPE IS DIT MASKER GESCHIKT?

Het gezichtsmasker is geschikt voor alle huidtypen. Het hydrateert je huid en geeft je huid even een extra boost. Het masker helpt om “grauwheid”in je gezicht te verminderen en het heeft een verstevigende werking. Maar goed, over tot het testen! Voordat je het masker aanbrengt moet je je gezicht goed reinigen. Daarna breng je het masker royaal aan en laat het 10 minuten inwerken. Daarna spoel je het af met lauw water.

De structuur van het masker verbaasde mij wel. Ik had verwacht dat het waterig zou zijn, maar dat is dus absoluut niet zo. Het Jelly Mask heeft een stevige structuur en druppelt dus niet van je gezicht af. Doordat het masker doorzichtig is, gebruik je er al snel te veel van omdat je het gewoon echt niet op je gezicht ziet zitten. Vandaar dat ik het ook betwijfel dat 1 verpakking voldoende is voor 5x. 

 

review jelly mask

 

Er zit geen echt duidelijke geur aan. Het ruikt wel ergens naar, maar ik kan de geur niet helemaal thuis brengen. Het is een zachte en subtiele bloemachtige geur in ieder geval.

WAT VIND IK HET JELLY MASK? 

Over het algemeen ben ik er best tevreden over. Toen ik het masker op mijn gezicht had, voelde ik op mijn voorhoofd wel een beetje een irritant prikkel en jeuk gevoel. Nadat ik het masker van mijn gezicht afhaalde was dat gevoel direct weg en ik heb er ook geen rode vlekken of plekjes aan overgehouden. Dus ik denk dat dat gewoon de werking van het masker is geweest, want mijn gezicht had het ook echt wel nodig. Mijn huid voelde ook echt ontzettend zacht aan en dat vind ik toch wel belangrijk. Het enige wat ik jammer vind, is dat je doordat het masker doorzichtig is, snel teveel gebruikt omdat je het niet op je gezicht ziet zitten. Verder heb ik eigenlijk geen minpunten en zal dit masker nog vaker gaan gebruiken. 

 

Kende jij het Jelly Mask al?

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.