Aloe Vera Body Oil
Lifestyle

Review | Intensive Aloë Vera body oil

Ik hou echt van het mooie weer, geen lange broeken meer maar lekker de warme zon op mijn huid. Ik kan daar zo van genieten! Mijn huid daarentegen is er wat minder blij mee. Ondanks dat ik mijn huid goed verzorg, voelt het zo ontzettend droog, jeukerig en trekkerig aan. Mijn vertrouwde body lotion doet niet echt wat tie moet doen, dus die heb ik maar weer terug in de kast gezet. Bij de Kruidvat zag ik een flesje Intensive Aloë Vera body oil staan die er veelbelovend uitzag, dus die heb ik meegenomen om eens goed te testen.

REVIEW INTENSE ALOE VERA BODY OIL.

Op Instagram plaatste ik een foto van het flesje en kreeg in de reacties een aantal keer de vraag of deze body oil fijn is. En of het geen plak spul is. Dus ik dacht “laat ik eens lief zijn en hier een review over schrijven”. 

 

Kruidvat Body Oil Intensive is een olie met voedende ingredienten die de huid heerlijk zacht laat aanvoelen. De rijke formulering met aloe vera en amandelolie hydrateert en verzacht de huid en is speciaal ontwikkeld om de huid eens goed te verwennen. Bovendien beschermt de body oil de huid tegen uitdrogen. Kruidvat Body Oil Intensive wordt snel door de huid opgenomen en voelt niet vet aan. 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE.

 

Aloe Vera Body Oil

 

Als ik de ingrediënten zo eens bekijk is het jammer dat de aloë vera bijna als laatste vermeld word. Dus ik vermoed zo maar dat er ook niet veel van in zit. Maar dat betekent natuurlijk niet dat de olie niet kan doen wat het flesje beloofd. Het flesje ziet er naar mijn idee prima uit, strak van design en een fris kleurtje en heeft een inhoud van 150ml. Dat lijkt misschien weinig, maar dat valt echt mee. Je hebt er namelijk helemaal niet zoveel van nodig. Een flesje kost €3,99, dus lekker low budget!

WAT VIND IK ER VAN?

De geur van de olie vind ik echt super fijn! De geur is niet overheersend, maar het heeft juist een subtiele frisse geur. De olie is doorzichtig en zoals ik net al zei, je hebt er niet zoveel van nodig. Ik gebruik het voornamelijk voor mijn benen, omdat die momenteel ontzettend droog zijn. Per been heb ik ongeveer 5 druppels nodig. (Ja, ik heb ze speciaal voor jullie geteld) 

Op het flesje staat dat de olie snel in de huid trekt en niet plakkerig is. En ik kan je vertellen.. Dat klopt echt!! Tenminste, als je er niet teveel van gebruikt. De olie trekt ontzettend snel in, plakt niet en maakt mijn huid heerlijk zacht. Ik gebruik het ’s avonds na het douchen en de volgende ochtend voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Ik blijf de Aloë Vera Body Oil voorlopig ook zeker gebruiken en mocht jij nog een fijne body oil zoeken, dan raad ik je deze zeker aan.

 

Gebruik jij liever een body oil of body lotion? En wat is je favoriete merk?

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.