Inecto hair oil
Lifestyle

Review Inecto Hair oil

Een tijdje geleden schreef ik een blog over mijn favoriete verzorging- en beauty producten. Daarin vertelde ik dat ik voor mijn haar Loving Blends gebruik. Dat is namelijk één van de enige producten die mijn haar enigszins toonbaar maakt. Mijn haar pluist vrij snel en dat is zó freaking irritant.
Normaal gesproken gebruikte ik na het haren wassen een beetje haarmousse om de ergste pluis te voorkomen.. en als dat toch echt niet hielp deed ik een beetje kokos vet in mijn haarpunten. Je weet wel, uit zo’n potje van Palmer. Dat zorgde ervoor dat het redelijk zat, maar daar werd mijn haar zo snel vet van 🙁 Hoogste tijd om op zoek te gaan naar iets wat wel voor mijn haar werkt.

 

Inecto Hair Oil!

 

Inecto hair oil

 

Twee weken geleden moest ik toevallig nog even wat spulletjes halen bij de Kruidvat. Zoals altijd snuffel ik dan even tussen de haarproducten. Je weet maar nooit of er iets bijstaat wat ik uit kan proberen. Zo zag ik een flesje haarolie staan van Inecto. In eerste instantie dacht ik dat het net zoiets was als de haarolie van het eigen merk. Die heb ik namelijk al eens geprobeerd en was daar niet zo tevreden over. Toch besloot ik om het mee te nemen en het eens uit te proberen.

 

Hoe gebruik je het?
De meeste haarolie en soortgelijke producten die ik gebruikt heb kan je elke dag gebruiken op droog of nat haar. Bij deze is dat niet zo. Je gebruikt een paar druppels op nat of handdoek droog haar. Je masseert het als ware in je haar en dat is alles eigenlijk. Ik gebruik het nadat ik mijn haar heb geborsteld.. Volgens mij maakt het ook niet uit of je het voor of na het borstelen van je haar gebruikt. Ik vind het makkelijker om het er na te doen.

 

En, werkt het?
Ik was blij verrast met het resultaat! Waar mijn haar voorheen alle kanten op zat en er breekbaar en ongezond uitzag, vind ik het er nu stukken beter uitzien! Het voelt ook heel zacht aan. Zelfs na een dag rondgelopen te hebben met los haar was het pluizige minimaal. Ik heb het nu een aantal keer gebruikt en het resultaat was elke keer hetzelfde 🙂 Ik ben dus erg blij dat ik het flesje mee heb genomen. En ik kan het je ook zeker aanraden als je haar snel pluizig is en er droog uitziet.

 

hair oil
let niet op mijn grijze haren :O

 

Kende jij deze haarolie van Inecto al? Zoja, wat vind je ervan?
Wil je op de hoogte blijven van Miss Dude Blogging? Volg mij dan op FacebookInstagram en Twitter

11 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.