Micellair reinigingswater
Lifestyle,  Selfcare

Review | Micellair Reinigingswater – Garnier

Het is vast geen geheim meer dat ik geen beauty-expert ben. Ondanks dat vind ik het wel leuk om af en toe wat nieuwe dingen uit te proberen. En nee, dan heb ik het niet over allemaal ingewikkelde make-up producten. Daar ga ik mij gewoon niet aan wagen. Ik heb het over gezichtsverzorging! Normaal gesproken gebruik ik, lekker simpel, producten van het eigen merk van de Kruidvat (waar overigens echt niks mis mee is!), maar ja soms wil je ook wel eens wat anders uitproberen. Na een tip op Instagram besloot ik om Micellair reinigingswater eens uit te proberen.

•Micellair reinigingswater – Garnier Skinactive•

 

Micellair reinigingswater

 

Op Instagram zag ik een foto voorbijkomen van micellair reinigingswater van Garnier, bij iemand die ik volg. Bij de foto vertelde ze dat haar huid met dit product niet trekkerig aanvoelt. Alleen daarom al vroeg ik of het echt zo’n fijn product is, aangezien mijn huid de laatste tijd enorm trekkerig aanvoelt na het reinigen. Ze was er erg enthousiast over én vertelde dat het op dat moment ook nog eens in de aanbieding was. Daarom besloot ik om deze toch eens te halen om zelf eens uit te proberen.

 

“Het micellair reinigingswater is verrijkt met micellen, reinigende oliën en ultra efficiënte arganolie. Het reinigt, verwijdert alle types make-up en kalmeert in 1 handeling dankzij de formule met 2 fasen. Schudden en aanbrengen op het gezicht met een wattenschijfje, zonder wrijven en spoelen, geschikt voor alle huidtypen, zelfs een gevoelige huid.” 

Wat zit er allemaal in?

 

Micellair reinigingswater

 

Ik vind het jammer dat er zoveel moeilijke-woorden- ingrediënten inzitten. Want als je absoluut geen beauty expert bent, zoals ikzelf, is het lastig om even snel uit te vinden wat er nu precies inzit. Tuurlijk kun je het thuis op je gemakje opzoeken, maar dat word wat lastiger als je in de winkel staat en het etiket bekijkt. Garnier beweert dat het micellair reinigingswater geschikt is voor alle huidtypen. Maar daar twijfel ik dan wel een beetje aan, aangezien er parfum en alcohol inzit.

Wat vind ik ervan?

Toen ik het voor het eerst gebruikte was ik gelijk enthousiast! Dat trekkerige gevoel wat ik vaak heb na het reinigen van mijn gezicht had ik nu niet. En dat was meteen de voornaamste reden dat ik het uit wou proberen. Maar heel eerlijk gezegd heb ik het al vaker gehad dat ik heel enthousiast raakte over een product nadat ik het 1 of 2 keer gebruikt had. En helaas bleek dan na een paar weken dat het toch niet zo fijn was als ik in eerste instantie dacht. Gelukkig is dat deze keer niet het geval. Ik gebruik het nu bijna een maand en ik ben nog steeds enthousiast!

Op het etiket staat dat er in de fles (400 ml) voldoende zit voor 200 reinigingsbeurten. En dat wil ik best geloven. Je hebt er namelijk helemaal niet zoveel van nodig. Zelfs niet als je flink wat make-up van je gezicht wilt verwijderen. Ook laat het geen vettigheid achter op je huid en dat vind ik heel fijn. Want zeg zou zelf, hoe fris voelt je huid als er een vettig laagje op zit? Zoals ik eerder al aangaf zit er parfum in het product, maar deze geur is heerlijk zacht en subtiel. En dat vind ik wel een pluspunt, ik vind een sterke geur in gezichtsverzorging namelijk echt niks.

Is het een blijvertje?

Ja, zoals het er nu naar uitziet wel. Maar aangezien ik nogal wispelturig kan zijn, kan het ook zomaar weer veranderen. Dat zal dan in ieder geval niet aan de kwaliteit van het product liggen, want voor het geval het nog niet duidelijk was.. Ik ben er erg tevreden over. En voor de prijs hoed ik het ook niet te laten. Een fles van 400 ml kost €6,99! Een prima prijs aangezien je best lang met een fles kan doen.

 

Wat is jouw favoriete gezichtsverzorgingsproduct? 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.