Lifestyle

Review Foto op hout – Fotofabriek.nl

Onlangs kreeg ik een leuke e-mail van Fotofabriek.nl met de vraag of ik een product wilde testen en er een artikel over wilde schrijven. Dit was nieuw voor mij, ik had nog niet eerder een samenwerking met een bedrijf gedaan. Ik was direct enthousiast!
Voordat ik op de e-mail reageerde ben ik eerst op de website gaan kijken om een indruk te krijgen. Want ook al was ik erg enthousiast, ik wil niet zomaar ergens ja op zeggen. Het moet wel bij mij passen. En dat is het geval, aangezien ik dol ben op foto’s en er ook superveel maak. De website staat vol leuke foto producten. Het e-mailcontact over de samenwerking verliep ook heel prettig, geen gedoe of vreemde eisen. Ik mocht een foto op berkenplex bestellen en zou er een artikel over schrijven 🙂
Het bestelproces.
Het bestellen gaat eigenlijk heel makkelijk. Op de website kun je gelijk beginnen met je product samenstellen, daarnaast heeft Fotofabriek ook een programma die je op je pc of Mac kunt installeren om van daaruit je product samen te stellen.
De editor geeft heel duidelijk aan of de gekozen foto een goede kwaliteit heeft voor het formaat van het product, dat vind ik echt een pluspunt! Ik heb dit uitgetest met twee verschillende foto’s, waarvan ik van te voren wist dat één van de foto’s van mindere kwaliteit was. Dit gaf de editor ook netjes aan.
Ik mocht een bepaald formaat bestellen maar ik heb natuurlijk wel even gekeken of de site makkelijk in gebruik is. Het enige wat ik eigenlijk jammer vind is dat je het formaat niet kan wijzigen nadat je de editor gestart hebt. Als je gekozen hebt voor een liggend formaat van 30×20 cm dan kan je alleen een ander formaat kiezen, bijvoorbeeld staand i.p.v. liggend, door de knop “ander product” te kiezen. Hierdoor ben je wat je al gedaan hebt, kwijt. Maar dit is dan ook echt het enige minpuntje wat ik tegengekomen ben.
Levering.
De levering van het product was vrij snel. Zondagmiddag heb ik de bestelling gedaan en  ik had de foto woensdagmiddag in huis. De foto was heel netjes ingepakt in een beschermpapier (sorry, ik kan even niet op de naam komen). Om de hoeken van de foto zaten foam beschermpunten en dat zat allemaal weer in stevig karton.
review 1
Het product.
Ik was echt heel erg benieuwd naar het resultaat. In de editor zag de foto er erg mooi uit, dus ik hoopte dat het resultaat net zo mooi was. En ik moet zeggen, het resultaat mag er zijn! De foto op berkenplex krijgt een mooi plaatsje in ons kantoor thuis  (ja, ik deel mijn kantoor met manlief 😉 ) Wat overigens ook heel fijn is, is dat er een ophangsysteem bijgeleverd word.
Review 2
Je hebt al een mooie foto op hout vanaf € 24,99! Wil jij ook zo’n mooie foto op hout bestellen?  Klik dan hier
Wat vinden jullie van het resultaat? Ik ben er in ieder geval super blij mee!
Wil je op de hoogte blijven van Miss Dude Blogging? Volg mij dan op FacebookInstagramTwitter 

17 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.