Miss Dude Blogging
Persoonlijk

Out with the old, in with the new

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Lieve, eigenwijze en vooral rete-irritante 2017, voor jou is het nu toch echt bijna tijd om te gaan. Het jaar is voorbij gevlogen en als ik heel eerlijk ben, ben ik ook echt wel klaar met 2017. Op naar een frisse start, op naar 2018!

 

Terugkijken en relativeren.
Aan het eind van elk jaar sta ik altijd even stil bij dingen die het afgelopen jaar gebeurd zijn en die probeer ik dan te relativeren. Als ik nu terugkijk zijn er gelukkig voldoende leuke dingen gebeurd, maar er zijn ook wat dingen die niet zo leuk waren. En daar denk ik dan best nog even over na.
Zo kreeg ik dit jaar te horen dat de rugoperaties die ik heb gehad geen ene pieeep hebben geholpen en dat de pijn en beperkingen blijvend zullen zijn. Ik heb daar best wel even mee gezeten ondanks dat ik wist dat de kans erg groot was. Maar dat zijn dus van die dingen die je eigenlijk gewoon maar moet accepteren..

 

3 dingen die mijn 2017 een stuk beter maakten
Gelukkig zijn er ook een heleboel leuke dingen gebeurd dit jaar. 3 van die dingen deel ik graag met je!
Nadia weer thuis!

out with the old, in with the new

 

In augustus was het moment waar wij al gezin zo hard voor gewerkt hebben eindelijk daar. Nadia kon eindelijk weer lekker bij ons thuis komen wonen. Het is een hele lange en soms heftige weg geweest, maar we zijn eindelijk weer compleet. Uiteraard heb ik hier een blogartikel over geschreven!
Hallo Miss Dude Blogging!

out with the old, in with the new

 

In mei besloot ik, na het schrijven van een gastblog voor een webwinkel, om mijn eigen blog te starten. En oh wat vond ik dat spannend! Toch ben ik nog steeds ontzettend blij dat ik ben gestart. Nu wil ik niet gaan beweren dat mijn artikelen tha bomb zijn, maar ik vind het heerlijk om er mee bezig te zijn. Ook heeft het mij een aantal leuke contacten opgeleverd ♥

 

Alyssa naar Lentekind

 

out with the old, in with the new

Deze lijkt misschien heel raar, maar ik was zo blij dat er eindelijk een plekje was waar Alyssa terecht kon. Na alle drama met de peuterspeelzaal waar zij eerst heenging, was het echt een verademing dat we nu een plek hebben waar zij zichzelf kan zijn en waar zij de begeleiding en hulp krijgt om zich op haar eigen tempo te ontwikkelen! En nu ze er een aantal maanden zit weten wij dat ze op haar plek zit. Ze is al zoveel vooruit gegaan!

 

Best gelezen artikelen

 

 

Mijn best gelezen artikel, is het artikel over taalontwikkelingsstoornis! En daar ben ik ontzettend trots op. Ik heb hier namelijk zoveel tijd ingestoken, omdat ik het zo belangrijk vind dat er meer bekendheid over komt. 
Het artikel wat ook onwijs goed is gelezen is mijn review over Inecto Hair Oil. Grappig feitje hierover is, dat ik na aanleiding van dit artikel herkend werd toen ik ff naar de kruidvat ging. Apart joh!
Het persoonlijke verhaal van Ilse waarin zij verteld over haar dochter die een taalontwikkelingsstoornis heeft deed het ook ontzettend goed. En het zal je niet verbazen dat ik daar heel blij mee ben!

 

Best foto’s op Instagram.
Sinds ik mijn blog ben gestart ben ik ook beetje bij beetje wat actiever geworden op social media. Voorheen vond ik Instagram maar saai, ik snapte niet zo goed wat er zo leuk aan was. Maar goed, dat is de laatste maanden dus enorm veranderd. En ook al vind ik het soms heel irritant, ik hou van Instagram. 
De 3 foto’s met de meeste likes vind ik opvallend. Ze zijn wel leuk, maar om te zeggen dat ze zo bijzonder zijn?

 

out with the old, in with the new
Deze selfie nam ik nadat ik een fotoshoot had gedaan
out with the old, in with the new
Alyssa had een gaatje in haar legging.. En ja dat is natuurlijk heel interessant.. Eindresultaat.. meer kapot dan heel

 

out with the old, in with the new
Nog even knuffelen voordat het kerst vieren begint
Dit was mijn dudelicious jaar in vogelvlucht 🙂 Hoe was jullie jaar? ♥

 

Ik wil jullie allemaal een hele fijne, gezellige en veilige jaarwisseling wensen. Vol met lieve mensen, lekker eten en drinken. Tot volgend jaar! ♥
Je kunt Miss Dude Blogging volgen op FacebookInstagram en Twitter

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.