oudejaarsavond 2018
Lifestyle

Oudejaarsavond 2018: Party hardy of thuis op de bank?

Op de laatste dag van het jaar kan een onvervalst oud en nieuw artikel natuurlijk niet uitblijven! Wat zijn de plannen voor dit jaar? Party hardy of thuis op de bank? Wat je ook gaat doen, oudejaarsavond 2018 word vast onwijs gezellig. Mocht je nog geen plannen hebben, dan heb ik nog wat last minute tips voor je. 

OUDEJAARSAVOND 2018 IN HUIZE DUDE.

Eigenlijk zijn wij gewoon een stelletje saaie huismussen. Geen champagne in een of andere trendy club, of een wijntje in de buurtkroeg. Nee wij zijn met oud en nieuw gewoon lekker thuis. Sowieso zou het een heel geregel zijn vanwege de kinderen, maar buiten dat.. wij houden gewoon niet zo van al die drukte. Daarom zijn wij met oud en nieuw gewoon lekker thuis. Dan kan Alyssa ook gewoon lekker in haar eigen bedje slapen, is toch een stuk makkelijker. 

Hoe wij de avond gaan vullen? Gewoon gezellig op de bank. Met wat oliebollen, andere hapjes en lekkere drankjes natuurlijk! Meestal kijken wij de oudejaarsconference, maar dit jaar doen we het net even anders. Nadia is er bijvoorbeeld niet bij dit jaar, zij viert oud en nieuw gezellig bij haar moeder. Hartstikke leuk voor haar, voor ons betekent dat dat de avond een stuk rustiger verloopt 😉 

De avond zal waarschijnlijk gevuld zijn met muziek, spelletjes en Netflix. Lekker burgerlijk, maar onwijs ontspannen en gezellig. Wij steken overigens geen vuurwerk af, ik hou er niet zo van. Al vind ik het wel leuk om voor het raam naar het mooie siervuurwerk te kijken.

OUD EN NIEUW TV TIPS.

Blijf je net als ons gewoon lekker thuis met oud en nieuw, maar weet je nog niet zo goed wat je die avond allemaal wil gaan doen? Ik heb een aantal leuke oud en nieuw tv programma’s voor je verzameld:

  • Oudejaarsconference van Guido Weijers op RTL4 om 20:30 uur
  • Top 2000 à-Go-Go op NPO3 om 19:30 uur
  • De TV draait door op NPO1 om 21:35 uur
  • Skyradio top 101 op NET5 om 20:30 uur

SPELLETJES TIJD.

Is er toch niks op tv wat je leuk vind? Dan kun je altijd nog een gezellig spelletje spelen. En dan bedoel ik geen spelletje op de playstation of op de wii, maar wat dacht je bijvoorbeeld sjoelen! Ja, i know het klinkt misschien een beetje saai, maar sjoelen is echt leuk. Vooral als je met een groep vrienden of familie speelt. Even lekker strijdlustig met die sjoelstenen “rossen”.

Andere leuke spellen die, wat mij betreft, echt geschikt zijn voor een avond als vanavond zijn:

  • 30 seconds
  • Levensweg
  • Monopoly 
  • Zeg geen ja, zeg geen nee

DOE EEN GEZELLIG DANSJE.

Als je liever thuis blijft, maar stiekem toch wel van een dansje houd dan zou ik zeggen.. zet de muziek op standje 100, tenminste als je kinderen niet boven liggen te slapen (geen mens die er verder last van heeft met al die vuurwerk knallen), en ga lekker los. Maak lollige foto’s met je familie of vrienden, ik zou wel even wachten met de foto’s op social media te posten, want of je daar morgen nog zo blij mee bent? 😉

FIJNE JAARWISSELING LIEVE DUDES!♥

Wat je plannen ook zijn voor oudejaarsavond 2018, maak er een onvergetelijke avond van. Geniet van een lekker hapje en drankje en van je familie en vrienden. Doe voorzichtig als je vuurwerk gaat afsteken, of als je met de jaarwisseling de deur uit gaat. Ik wens jullie alvast een gezellige oudejaarsavond en een gelukkig, gezellig en gezond 2019. 

 

Wat zijn jullie plannen voor oud en nieuw?

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.