My Dudelicious life

MissDudeBlogging

Onderbuikgevoel

Kids Talk

 

Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat je hebt als er “iets” niet in orde is? Ik wel. En geloof me, ik kan mijzelf nu nog voor mijn kop slaan, omdat ik niet gelijk alles op alles heb gezet om gehoord te worden.
Nu, na maanden van huisarts bezoeken, weten we dat Alyssa heel lang met vocht achter haar trommelvliezen heeft gelopen. Met de bijkomende oorontstekingen, constant koorts en verminderd gehoor. Ik blijf mij afvragen of dat de oorzaak kan zijn van het nog niet kunnen praten. En of dat invloed heeft gehad op haar cognitieve ontwikkeling.

 

Verwijten
De verwijten die ik mijzelf heb gemaakt zijn echt killing. “Had ik nou maar..” en “wat als..”. Of het verschil gemaakt zou hebben weet ik natuurlijk niet en dat maakt het zo ontzettend zuur. Maar goed, het is wat het is en terug blijven kijken heeft weinig zin.
Gelukkig is Alyssa een ontzettend vrolijke, ondernemende, gezellige meid! Ze heeft niet veel spullen nodig om zich te vermaken en ze bezorgd ons meerdere malen per dag de slappe lach! Het is zo heerlijk om haar bezig te zien met haar keybord, gitaar of een simpel blaadje wat ze gevonden heeft in de tuin.

 onderbuikgevoel

 

Negeer dat onderbuikgevoel niet!
Als er 1 ding is wat ik van dit alles heb geleerd heb, is het dat het onderbuikgevoel er niet voor niets is. Ik zal dat gevoel daarom ook zeker niet negeren én mij ook zeker niet meer zomaar af laten schepen! En dat wil ik iedereen ook op het hart drukken. Als je het gevoel hebt dat er iets niet klopt.. Dan klopt er meestal ook iets niet
Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter
Tagged ,

1 thought on “Onderbuikgevoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!