wispelturig
Persoonlijk

Oeps, ik was weer even wispelturig

Ken je die grap van die blogger die vertelde dat er in 2020 niet veel zou gaan veranderen? Haha, die blogger was toch weer even wispelturig! In dit artikel zal ik je toch even bijpraten over wat er gaat veranderen, waarom en wanneer.

MEVROUWTJE WISPELTURIG.

Ik had het al gezegd hè, soms kan ik best een beetje (boel) wispelturig zijn. Zo ook nu weer. Vorige week schreef ik nog dat er niet zo veel zou gaan veranderen en ergens klopt dat nog steeds hoor. De vaste onderwerpen gaan niet veranderen. Op My Dudelicious Life kun je, nadat ik sommige onderdelen heb omgegooid, nog steeds terecht voor artikelen over kinderen met een beperking. En ook voor artikelen over zelfzorg zit je hier goed.

WAT GAAT ER DAN VERANDEREN?

Tot nu toe was er geen duidelijke focus. Ik schreef vooral over selfcare en over extra speciale kindjes, maar ik deed maar een beetje. Tenminste.. zo voel ik dat al een hele tijd en dat is waarschijnlijk ook de reden waarom het gewoon niet zo lekker liep met de blog. Wat er nu precies gaat veranderen? Ik ga mij vooral richten op extra speciale kindjes (zoals onze eigen dames) om te informeren, maar vooral ook om taboes te doorbreken en herkenning bieden voor ouders die zelf extra speciale kindjes hebben. Want die lopen vaak tegen andere dingen aan als ouders met “gezonde” kindjes.

GEEN SELFCARE MEER DAN?

Jawel joh! Selfcare blijft een (belangrijk) onderdeel, want als er iets belangrijk is dan is het wel goed voor jezelf zorgen. De onderwerpen binnen selfcare zullen wel wat gaan veranderen. De me-time momentjes tips en lijstjes zullen veel minder worden.

VERDER NOG IETS?

Ja, er zijn nog wel wat dingetjes waarmee ik al een tijdje in mijn hoofd loop. Maar ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik die vorm moet gaan geven. Ik zit er dus over te denken om een groep (op Facebook) te maken voor ouders van die lieve extra speciale kindjes, maar hoe of wat daar moet ik nog even over gaan brainstormen. Mocht je een idee hebben? Let me know

Een ander idee dat sinds kort blijft hangen is het maken van een e-book. Maar of dat iets gaat worden weet ik niet. Het zou namelijk niet zo goed passen binnen mijn vernieuwde focus 😀

NIET ALLES IN 1X!

Ik ga in ieder geval beginnen met veranderen van de website. Een ander kleurtje, nieuwe tagline en wat verouderde informatie aanpassen. Alles even goed nalopen en brainstormen over wat er allemaal beter kan. En ondertussen volg ik een challenge die mij gaat helpen om het allemaal net even wat beter aan te pakken ;). Ondertussen blijven er natuurlijk gewoon artikelen online komen, maar dan meer gericht op speciale kindjes en hun ouders. En die Facebook-groep? Zodra daar meer over bekend is hoor je het hier! 🙂

∴ WAAR ZOU JIJ GRAAG MEER OVER WILLEN LEZEN? ∴

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.