Lifestyle

Nieuwjaars Bloghop + winactie

Op welke manier kun je het nieuwe jaar  beter beginnen dan met een  leuke winactie? Nou.. wat dacht je van 35 winacties?!! Ja, je leest het goed! Hoe dan? Dat is heel simpel, een bloghop! Voor het geval je geen idee hebt wat dat is, ik leg het je graag even uit.. 

 

Nieuwjaars Bloghop 2018.
Celine van The Beautyboulevard en Tessa van Daily Inception kwamen met het idee om een nieuwjaars bloghop te organiseren. En ik vind het zo leuk dat ik er aan mee mag doen 🙂 Het idee achter de bloghop is dat je door gezellig mee te hoppen allemaal leuke, gezellige en inspirerende nieuwe blogs kunt ontdekken. In totaal doen er 35 nederlandse bloggers mee.Van 1 januari t/m 7 januari komen er dagelijks 5 bloghop blogs online, met in elke blog een winactie ♥ De winacties lopen tot 14 januari 12:00 uur én is alleen voor mensen in Nederland. Voor een overzicht van alle deelnemende bloggers kun je terecht op de Facebook-pagina van de bloghop

 

∗∗WIN WIN WIN!∗∗
Vandaag kan ik dan eindelijk verklappen wat je bij mij kunt winnen. De mensen die mijn blogs vaker lezen, weten dat ik echt pro me-time ben. Het is namelijk zo belangrijk om regelmatig echt even goed de tijd voor jezelf te nemen. Ik denk dat iedereen dat wel weet, maar tussen weten en echt even de tijd voor jezelf nemen zit nogal een groot verschil. 
Daarom kun je bij een me-time/selfcare pakketje willen, die ik zelf voor de winnaar heb samengesteld. Dus ja er zit een beetje extra dudelicious love in 😉

 

nieuwjaars bloghop winactie

 

Wat is het allemaal?
 • Pickwick thee om even lekker mee bij te komen.
 • Rittersport chocolade met hazelnoot
 • 2 fijne gezichtsmaskers 
 • Geurkaars vanille in blik
 • Bodybutter Olive&Macadamia
 • Refreshing shower gel

Hoe kun je winnen?
Natuurlijk zitten er wel een aantal voorwaarden aan deze winactie, maar don’t worry.. het zijn geen gekke dingen hoor.
 • Volg mij op Instagram like de betreffende winactie-post en tag een vriend of vriendin ♥ Tag je meerdere personen? Dan maak je meer kans. 
 • Reageer onder dit artikel dat je mee doet met de winactie. Let er wel op dat je een geldig e-mailadres invult. Anders kan ik geen contact met je opnemen als je hebt gewonnen ♥ Noem in je reactie ook even je Instagram-naam. Dan weet ik gelijk zeker dat je aan de voorwaarden hebt voldaan 🙂 Als je geen Instagram hebt, vermeld dat dan ook even in je reactie 🙂

Extra winkans!
Wil je extra kans maken om dit pakketje te winnen? Dat kan natuurlijk: 
 • Volg mij op Facebook, like de winactie-post en tag een vriend of vriendin ♥
De voorwaarden vallen best mee, toch?! Wel wil ik je het volgende nog even meegeven.. Ik vind het super leuk als je mee doet, maar ga alsjeblieft geen zielige verhalen vertellen over de vis van de slager die ziek is geworden door pietje van de buren 😉 Iedereen maakt evenveel kans ♥

 

HOP HOP HOP
Zoals ik eerder al vertelde zijn er vandaag nog 4 bloggers die een te gekke winactie hebben. Dus pak er lekker wat te drinken bij en neem snel een kijkje bij Joanne van Inspiration NL. Joanne blogt over van alles wat haar bezig houd. Zo schreef ze pas geleden nog een leuk artikel over de trip naar Parijs die ze gemaakt heeft. Ik ga natuurlijk niet verklappen wat je bij Joanne kunt winnen, dat moet je daar zelf maar even lezen 😉 
En morgen kun je terecht bij Jessica van Life By Jess. Ook Jessica heeft namelijk een toffe winactie voor jullie. Jessica gunt ons via haar blog een kijkje in haar dagelijkse leven, van persoonlijke verhalen tot DIY en lifestyle 🙂 . Zeker de moeite waard om haar blog een bezoekje te brengen.

♥  ♥  ♥

Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal mee doen.. En ik wil jullie dan ook allemaal succes wensen. Vergeet geen reactie achter te laten als je mee doet ♥
Psstt.. Naast mijn Facebook pagina en Instagram kun je mij ook volgen op Twitter 

Dit vind je misschien ook leuk...

32 Reacties

 1. Ik doe heel graag mee voor dit leuke verwenpakketje, vooral de thee en de maskers lijken me heerlijk 😀 k heb al gereageerd op facebook en getagt (Linda Raaijmakers) en ik volg je al via instagram (@lindaenbjorn) dus ik wacht nog even tot de post op je IG staat 😀

 2. Leuke winactie! 😉

 3. Youssra says:

  Ik doe mee! Super leuk. Xxtrendystyle op instagram

 4. Marian Zw says:

  Ik volg via insta met MarianZw.Via fb ook een reactie achter gelaten voor dit heerlijk me time pakketje. Je kunt me echt geen groter plezier doen dan een pot thee en een lekker geurtje, maskertjes, kortom even afschakelen

 5. Leuk prijzenpakket heb je samengesteld, alleen al vanwege de chocola doe ik mee 🙂

 6. Sharon de Ridder says:

  He dude! Ik ben hierheen gehopt en heb gelijk even rond geneusd. Wat een leuk blog! Leuke toon, interessante onderwerpen. Ik ben je gelijk gaan volgen op Facebook en Instagram (getagd, geliked en gedeeld)!

  Ik maak graag kans op dit toffe me-pakketje!

 7. Kristel Gubbels-Daemen says:

  Heerlijk me time. Instagram Kristel Gubbels-Daemen

 8. Marian B says:

  Meer tijd voor mezelf, dat is mijn voornemen! Dit verwenpakket sluit hier goed bij aan dacht ik zo 😉 Heb alleen geen IG, heb het wel gedeeld op G+

 9. Jasmin says:

  Ik doe mee! @jasminmazarine

 10. ilsiee prins says:

  ohhhhhhh wat een onwijs verwenpakketje!
  ik doe graag mee, 1 van mijn goede voornemens, iets meer aan mezelf denken en ilsiee time! 😉
  groetje ilsiee

 11. Ramona says:

  Ik doe heel graag mee ?

 12. Wat een leuke actie, love chocolade! Succes iedereen met meedoen!

 13. Leuke winactie! Ik zie allemaal lekkere producten van de Kruidvat!

 14. Wat een leuke actie met mooie producten. Alle deelnemers heel veel succes met het winnen van dit verwenpakket!

 15. Super gaaf! Ik doe graag mee!

 16. Dat ziet eruit als een heel mooi pakketje. Vooral de Riversports haha, lekker!

 17. Angela says:

  Heerlijke maskertjes!! Mn goede voornemen voor dit jaar elke week een masker.. De chocolade mag ik helaas niet hebben met Mn notenallergie, maar hier kan ik iemand anders wel blij mee maken.. en ik ben gek op thee en bodycream!

 18. Michelle Schoofs says:

  Ik doe graag mee aan deze leuke winactie! ? Mijn naam op insta is: michelle.schoofs

 19. Wat een heerlijk pakketje! Ik doe daar graag voor mee

 20. Mirjam Hellingman says:

  Allereerst de beste wensen voor 2018! Wat een leuke winactie. Ik maak graag kans op dit leuke pakketje!

  Instagram = Mirremeid
  Facebook = Mirjam Hellingman

 21. Marange Krouwel says:

  Jaaa heerlijk! Ik doe graag mee! Mijn ig naam is : marangek

 22. Maren says:

  Leuk leuk leuk! Ik doe zekers mee! ? Mijn instanaam is: vanss_____ . ⚡️ Succes iedereen! ?

 23. Ik heb de Pure Nature producten ook al eens uitgetest en was enorm fan van de oranje geur met appelsien!

 24. Een heel leuk pakketje met toffe producten.

 25. Wauw dit lijkt mij een fantastisch pakketje. Ik zou hem alleen niet gebruik voor me-time maar voor friends-time. Ik zou hem delen met mijn beste vriendinnetje die ik veel te weinig zie! Even lekker tijd voor vriendinnen. Lekker bijkletsen, genieten en ontspannen. Allebei een maskertje op. Ik kijk er nu al naar uit heerlijk!

  Ik volg je op facebook. Ik heb geen Instagram.

 26. Oeeee wat een heerlijke prijs heb je samengesteld.
  Ook voor jouw de beste wensen
  @mamascrapelle ik heb de voorwaarden doorlopen en volg je ook op fb.

 27. Lotte Cornelissen says:

  Wat een leuke actie! Ik doe mee voor m’n dochter Alma ❤️

 28. Anne van leeuwen says:

  Super tof pakket, en leuke blog! Ik doe mee!?

 29. Paula voorwinden says:

  Wat een gave prijs! Super leuk!

 30. Iris says:

  Top pakket voor de me-time die ik in februari, in between jobs, ga genieten! Ik doe heel graag mee en volg je op IG met mijn emailadres

 31. leuk die winactie, ik ga deze keer passen om niet mee te doen. 😉

 32. Verena says:

  Leuk dat je ook meedoet. Super leuke winactie heb je bedacht!

 33. Anita te Gussinklo says:

  Wat een heerlijk pakketje, ik doe graag mee.
  Ik volg e nu via Facebook & Instagram (anitategussinklo)

 34. Ling says:

  Wat een leuk pakket en natuurlijk doe ik graag mee! Ik volg je op Instagram en Facebook. Heb ook mijn vriendinnen getagd.

 35. Helena says:

  Super leuke giveaway! Mijn naam op Instagram is helena_tailde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.