Lifestyle

Nieuwjaars Bloghop + winactie

Op welke manier kun je het nieuwe jaar  beter beginnen dan met een  leuke winactie? Nou.. wat dacht je van 35 winacties?!! Ja, je leest het goed! Hoe dan? Dat is heel simpel, een bloghop! Voor het geval je geen idee hebt wat dat is, ik leg het je graag even uit.. 

 

Nieuwjaars Bloghop 2018.
Celine van The Beautyboulevard en Tessa van Daily Inception kwamen met het idee om een nieuwjaars bloghop te organiseren. En ik vind het zo leuk dat ik er aan mee mag doen 🙂 Het idee achter de bloghop is dat je door gezellig mee te hoppen allemaal leuke, gezellige en inspirerende nieuwe blogs kunt ontdekken. In totaal doen er 35 nederlandse bloggers mee.Van 1 januari t/m 7 januari komen er dagelijks 5 bloghop blogs online, met in elke blog een winactie ♥ De winacties lopen tot 14 januari 12:00 uur én is alleen voor mensen in Nederland. Voor een overzicht van alle deelnemende bloggers kun je terecht op de Facebook-pagina van de bloghop

 

∗∗WIN WIN WIN!∗∗
Vandaag kan ik dan eindelijk verklappen wat je bij mij kunt winnen. De mensen die mijn blogs vaker lezen, weten dat ik echt pro me-time ben. Het is namelijk zo belangrijk om regelmatig echt even goed de tijd voor jezelf te nemen. Ik denk dat iedereen dat wel weet, maar tussen weten en echt even de tijd voor jezelf nemen zit nogal een groot verschil. 
Daarom kun je bij een me-time/selfcare pakketje willen, die ik zelf voor de winnaar heb samengesteld. Dus ja er zit een beetje extra dudelicious love in 😉

 

nieuwjaars bloghop winactie

 

Wat is het allemaal?
  • Pickwick thee om even lekker mee bij te komen.
  • Rittersport chocolade met hazelnoot
  • 2 fijne gezichtsmaskers 
  • Geurkaars vanille in blik
  • Bodybutter Olive&Macadamia
  • Refreshing shower gel

Hoe kun je winnen?
Natuurlijk zitten er wel een aantal voorwaarden aan deze winactie, maar don’t worry.. het zijn geen gekke dingen hoor.
  • Volg mij op Instagram like de betreffende winactie-post en tag een vriend of vriendin ♥ Tag je meerdere personen? Dan maak je meer kans. 
  • Reageer onder dit artikel dat je mee doet met de winactie. Let er wel op dat je een geldig e-mailadres invult. Anders kan ik geen contact met je opnemen als je hebt gewonnen ♥ Noem in je reactie ook even je Instagram-naam. Dan weet ik gelijk zeker dat je aan de voorwaarden hebt voldaan 🙂 Als je geen Instagram hebt, vermeld dat dan ook even in je reactie 🙂

Extra winkans!
Wil je extra kans maken om dit pakketje te winnen? Dat kan natuurlijk: 
  • Volg mij op Facebook, like de winactie-post en tag een vriend of vriendin ♥
De voorwaarden vallen best mee, toch?! Wel wil ik je het volgende nog even meegeven.. Ik vind het super leuk als je mee doet, maar ga alsjeblieft geen zielige verhalen vertellen over de vis van de slager die ziek is geworden door pietje van de buren 😉 Iedereen maakt evenveel kans ♥

 

HOP HOP HOP
Zoals ik eerder al vertelde zijn er vandaag nog 4 bloggers die een te gekke winactie hebben. Dus pak er lekker wat te drinken bij en neem snel een kijkje bij Joanne van Inspiration NL. Joanne blogt over van alles wat haar bezig houd. Zo schreef ze pas geleden nog een leuk artikel over de trip naar Parijs die ze gemaakt heeft. Ik ga natuurlijk niet verklappen wat je bij Joanne kunt winnen, dat moet je daar zelf maar even lezen 😉 
En morgen kun je terecht bij Jessica van Life By Jess. Ook Jessica heeft namelijk een toffe winactie voor jullie. Jessica gunt ons via haar blog een kijkje in haar dagelijkse leven, van persoonlijke verhalen tot DIY en lifestyle 🙂 . Zeker de moeite waard om haar blog een bezoekje te brengen.

♥  ♥  ♥

Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal mee doen.. En ik wil jullie dan ook allemaal succes wensen. Vergeet geen reactie achter te laten als je mee doet ♥
Psstt.. Naast mijn Facebook pagina en Instagram kun je mij ook volgen op Twitter 

32 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.