Lifestyle

Moeder en dochter shop trip!

Dit keer geen post over een shoptrip met Nadia of Alyssa. Nee, dit keer ging ik gezellig shoppen met mijn moeder!
Vroeger (mijn god wat klink ik nu oud..) ging ik regelmatig met mijn moeder de stad in. Gezellig winkeltjes kijken, wat drinken op een terrasje en ondertussen schaamteloos mensen kijken. Love it! ♥
De laatste jaren is het shoppen met mams er gewoon niet meer van gekomen. Dus het was echt wel weer eens tijd. De meiden waren thuis bij papa dus wij hoefden niet op de tijd te letten en konden er even lekker van genieten.
We gingen overigens niet zonder reden, want ik moest echt hoognodig nieuwe broeken hebben. Ik riep al weken dat mijn broeken eigenlijk wel aan vervanging toe waren, maarja zoals dat vaak bij moeders gaat.. kindjes gaan voor, dan komt papa en dan is het de beurt aan mama. Is dit herkenbaar mama’s?

 

Shop till you drop?
Van te voren hadden we afgesproken dat we gelijk op zoek gingen naar broeken voor mij, want dat is meestal wel een hele opgave om leuke, lekker zittende broeken te vinden. Meestal begin ik dan bij C&A, vraag me niet waarom.. het is een soort automatisme denk ik. Wij liepen dus de C&A binnen, eerst zag het er niet naar uit dat ik daar wat leuks zou vinden, maar toch helemaal achter in de winkel zag ik een leuke zwarte broek. En 2 blauwe broeken. Omdat het toch best een tijd geleden was dat ik nieuwe broeken had gekocht, was ik erg benieuwd of ik nog dezelfde maat zou hebben.. En gelukkig is dat ook zo, sterker nog.. de broek had niet wijder mogen zitten (jeej me!) 20 minuten later liepen wij de winkel uit met 3 nieuwe broeken voor mij!

 

shoptrip

 

Lunchen hoort ook bij shoppen, toch?!
Als mijn moeder en ik samen gaan winkelen hoort daar een echte Hema-lunch bij. Dat is eigenlijk een traditie, waar wij ons heel trouw aan houden. Het is geen culinair hoogstandje, maar wel erg lekker én niet duur. Bovendien kun je bij ons heerlijk rustig zitten bij de Hema, eten, drinken en gezellig kletsen.. Wat wil je nog meer?

 

shoptrip
Broodje Surinaamse kip en een saucijzenbroodje, zó lekker!
Na de lunch-stop nog wat winkeltjes in geweest en wat alledaagse dingen gekocht. En ik had me zo voorgenomen om niks voor de meiden te kopen.. Het was me bijna gelukt 😀 Ik moest nog even snel de Zeeman in en zag daar zo’n schattig truitje voor Alyssa. En die kon ik natuurlijk niet laten hangen, ik heb mijzelf ook wijsgemaakt dat ik het truitje mee moest nemen omdat papa dit truitje echt super leuk zou vinden.

 

shoptrip
Zeg nou zelf, deze is toch té schattig
zo moeder zo dochter??
Halverwege de middag kreeg ik te horen dat ik ook nog even een leuke trui uit moest zoeken (via een app-je van manlief, in opdracht van mijn vader) Dus konden we ook nog even opzoek naar een trui. En dat viel echt niet mee.. Ik ben namelijk niet zo van de bloemetjes, frutsels, chique of trendy motieven. Doe mij maar gewoon een lekker vest of iets in die richting. Na een aantal winkels in te zijn geweest, zonder resultaat, besloten we om dan toch nog een keer de C&A in te gaan.. En daar vond ik dan nog twee vesten. Mijn moeder vind het altijd grappig dat ik zo niet op haar lijk qua kledingsmaak. Mijn moeder houd namelijk wel van de motiefjes en franjes en tsja ik dus absoluut niet.

 

shoptrip
simpel, maar heel comfortabel
Na het vinden van de vesten hebben wij het voor gezien gehouden in de stad. Het was echt super gezellig, maar door mijn lichamelijke klachten hou ik het winkelen niet zo lang vol. Voor mijn moeder was het ook wel genoeg geweest. Maar we gaan dit zeker weer vaker doen, even moeder en dochter tijd!
Gaan jullie wel eens winkelen met je moeder of vader? En wat zijn jullie favoriete kledingwinkels? Laat het me weten in de reacties, dan kan ik de volgende keer eens wat andere winkels bekijken!
Wil je op de hoogte blijven van Miss Dude Blogging? Volg mij dan op FacebookInstagram en Twitter

18 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.