mijn nieuwjaarswens voor jullie
Persoonlijk

Mijn nieuwjaarswens voor jullie

Het is gewoon alweer 2019. Gelukkig nieuwjaar allemaal! 2018 was een bewogen jaar en ik ben wel blij dat dat jaar nu achter mij ligt. Het was geen slecht jaar, maar ik ben wel klaar voor een nieuw jaar. Don’t worry, dit is geen terugblik of goede voornemens blog. Vandaag gewoon lekker simpel mijn nieuwjaarswens voor jullie, mijn trouwe lezers en volgers. 

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Eigenlijk ben ik helemaal niet het type persoon die iedereen netjes afgaat om een handje te geven en hem of haar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ik vind het allemaal zo verplicht aanvoelen. Natuurlijk is het wel zo netjes om te doen, maar.. tja, ik weet het niet. Ik was, toen ik nog voor een baas werkte, altijd blij als de eerste week van januari er op zat. Dan had ik al die nieuwjaarswensen tenminste gehad. Maar voor jullie maak ik graag een uitzondering..

MIJN NIEUWJAARSWENS VOOR JULLIE.

Overal om mij heen hoor en lees ik allerlei goede voornemens en grote plannen voor 2019. Ik hoop dan ook dat jullie de goede voornemens vol kunnen houden totdat jullie doel is bereikt. En mocht het toch niet helemaal gaan zoals als je had gewild.. Adem in, adem uit.. Wees dan niet zo streng voor jezelf. 

Mijn nieuwjaarswens is vooral gericht op jou, niet op wat jij voor een ander wilt gaan doen. Maar op wat jij voor jezelf kan- en wilt doen. Ik wens jullie voldoende tijd voor jezelf, zodat je alle overzicht kun houden en vooral even goed de aandacht aan jezelf kan besteden. 

 

 May all your wishes, dreams and desires comes true ♥

 

LIVE, LOVE & ENJOY..

Verder wens ik jullie voldoende tijd om te doen waar jullie blij van worden. Dus leg die telefoon aan de kant en ga lekker spelen met de kinderen of neem een lekkere beker thee en luister naar wat je kinderen je te vertellen hebben. I know, soms lijkt er geen einde aan zo’n verhaal te komen maar geniet er van zolang ze je nog van alles willen vertellen.

Maar vergeet ook je partner niet. In alle dagelijkse dingen schiet echte tijd voor elkaar er vaak bij in, daarom wens ik voor jullie en jullie partner regelmatige echte tijd voor en met elkaar. Goede gesprekken, (romantische) dates, veel knuffels en goede seks 😉 ook niet onbelangrijk lijkt me.

LET’S ROCK 2019!

Zullen we ook gewoon afspreken dat wat we ook allemaal gaan doen in 2019, dat we het vol overgave en plezier doen. Dat we niet aan het einde van het jaar zeggen.. “waarom heb ik zo weinig van die dingen gedaan die ik zo graag wilde doen”. Laten we juist die dingen doen waar we energie van krijgen, de momenten creëren waar we met een grote glimlach op terug kunnen kijken en laten we vooral genieten.. van de grote én de kleine dingen. 

 

Lieve lezers, ik wens jullie een onwijs gezellig, liefdevol en gezond 2019 toe!

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.