Nike Air Max
Lifestyle

Mijn liefde voor Nike Air Max

Let’s talk shoes! Vooral vrouwen kunnen er wat van, schoenen verzamelen. Van de leukste pumps tot de stoerste sneakers. Schoenen met ritsjes of veters, je kunt het zo gek nog niet bedenken en de meeste vrouwen willen ze hebben 😉 Niet alle vrouwen hebben trouwens een schoenentik. En dat is maar goed ook, anders zou ik me echt een rare buitenstander voelen. Ik ben namelijk heel trouw aan mijn geliefde sneakers en in de winter aan lekkere warme laarzen. Maar echt alleen omdat ik in sneakers dan bevroren tenen krijg.

WAT IS DAT TOCH MET VROUWEN EN SCHOENEN?

Juist omdat ik zelf echt niet zo warm loop voor het hebben van veel verschillende schoenen, vraag ik het mijzelf echt af. Wat is dat toch met vrouwen en schoenen? Ik zie ook heus wel regelmatig schoenen in de winkel waarvan ik denk “Nou.. die wil ik best hebben”. Maar dan bedenk ik me hoe vaak ik ze zal dragen.. en ja, dan laat ik ze toch maar liggen. Want een beetje leuke schoenen zijn vaak ook niet goedkoop en dan vind ik het zonde om er veel aan uit te geven als ik weet dat ik ze toch niet vaak draag. Tenminste.. meestal dan. Er is namelijk één soort schoen waar ik graag een uitzondering voor maak.

NIKE AIR MAX 1.

Ik heb gewoon echt een zwak voor sneakers en dan vooral voor de Nike Air Max 1. Ik wilde vroeger altijd zo graag Nike’s, maar ik kreeg ze nooit. Want mijn voeten waren niet de enige kindervoeten die voorzien moesten worden van goede en degelijke schoenen. En daar baalde ik enorm van, want veel van mijn klasgenoten hadden wel van die mooie Nike’s. Gek werd ik ervan, haha. 

Je snapt misschien wel dat ik, toen ik ze zelf kon kopen, erg blij was met mijn stoere Nike’s. Bedenk je wel even dat ik toen nog een jong ding was he, echt ik was zo blij. Ik had van die witte Nike Air Max met een licht blauw Nike teken. Ik droeg ze dagelijks en buiten dat ze gewoon ontzettend lekker zitten, gaan ze ook nog eens heel lang mee. Ik heb ze denk ik 3 jaar gedragen.

EN TOEN GINGEN ZE STUK.

Ik baalde best toen ik ze niet meer kon dragen, ze zijn namelijk gesneuveld toen ikop een parkeerplaats uitgleed en daarbij mijn enkelbanden scheurde. Ik heb toen echt heel lang stevige hoge schoenen moeten dragen. Toen het weer helemaal hersteld was ging ik uiteraard direct op zoek naar nieuwe Nike’s, maar degene die ik wilde kon ik toen nergens vinden. Ik heb toen wel andere Nike’s kunnen vinden, maar die waren toch niet zo fijn als mijn geliefde Nike Air Max.

PECH MET ANDER SOORT SNEAKERS.

De laatste tijd krijg ik steeds meer heimwee naar mijn Nike Air Max schoenen, want de sneakers die ik de afgelopen tijd kocht waren binnen no-time versleten. Nu moet ik wel zeggen dat deze sneakers een goedkopere variant waren, maar dan nog mag je verwachten dat ze langer dan een paar maanden meegaan. Daarom ga ik toch maar weer op zoek naar leuke Nike Air Max. Daarvan weet ik namelijk dat ze het geld waard zijn, lekker lopen én niet binnen twee maanden al stuk zijn.

 

Van welke schoenen gaan jouw hart sneller kloppen?

 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.