Mijn geluksmomentjes
Persoonlijk

Mijn kleine geluksmomentjes

Waar word jij nou echt gelukkig van? Zijn dat grote, bijzondere gebeurtenissen of kan jij ook heel blij en gelukkig worden van kleine dingetjes?

Voordat Alyssa geboren werd, vond ik het een lastige vraag om te beantwoorden. Tuurlijk werd ik erg blij en gelukkig als ik terugdacht aan onze trouwdag en Daniël maakt mij elke dag heel gelukkig.. alleen al vanwege het feit dat hij er is ♥ Genoeg geld op de bankrekening maakt mij ook best gelukkig, niet omdat ik veel wil hebben, maar het is best fijn om te weten dat je de rekeningen kan betalen 😀

 

Mijn geluksmomentjes.

Sinds mijn lieve kleine draakje er is, hoef ik niet meer zo lang na te denken over wat mij echt gelukkig maakt. Het klinkt heel cliché, maar mijn geluk zit echt in de kleine dingetjes.

 

Een grote glimlach op een zware dag.

Stel je voor.. Je hebt ontzettend slecht en weinig geslapen, omdat je mini me constant wakker was. Tuurlijk hoort dat erbij en ben je er voor diezelfde mini me, maar om nou te zeggen dat je daar super blij van word? neuh, ik niet in ieder geval. Met je slaperige hoofd ga je koffie zetten en op het moment dat de koffie klaar is kom je tot de ontdekking dat de koffie mega slap is.. Noooo!!!

Dan besluit mini me om even heerlijk niet mee te werken waardoor je moet haasten om op tijd op school te komen. De rest van de dag ben je druk, moe en versleten.. Op het moment dat je zo moe en versleten bent van de boodschappen, kind brengen en weer ophalen en andere dagelijkse bezigheden denk je: Nope, ik duik mijn bed in en kom er voorlopig niet meer uit. Oké we weten allemaal dat dat niet zomaar kan, maar dat denk je dan wel.. Net op dat moment komt mini me naar je toe en geeft je de grootste en liefste glimlach ever. Ja, daar doe je het dan voor. Daar kan ik dus echt gelukkig van worden.

 

geluksmomentjes
** smelt **

 

Lekker eten.

Ik probeer altijd (oke, eigenlijk pas sinds kort weer 😉 ) gezond en gevarieerd te eten. En ik moet zeggen dat het best goed gaat, zolang ik af en toe gewoon even iets ontzettend lekkers en niet zo heel gezonds kan eten. Of het nu een frietje is of chips of chocola.. Dat doet er dan niet zo toe.. 😀 Het is erg gesteld met mij, i know.. Maar na een hele week goed en gezond gegeten en gedronken te hebben, kan ik op zaterdagavond best gelukkig worden van een wijntje en een chippie..

 

mijn geluksmomentjes
** HUGO **

 

Shoppen met korting

Wat is er nu leuker dan even lekker met een vriendin de stad in gaan (zonder kids!). Gewoon lekker winkeltjes kijken, een drankje doen op een terrasje of ergens lekker lunchen. Nou, het word nog leuker als je heel erg op zoek bent naar iets en dat dan ook nog eens vind. En om het helemaal af te maken.. Je komt met dat ding bij de kassa en de kassamevrouw weet je te vertellen dat er nog extra korting afgaat! Ja daar kan ik ook best gelukkig van worden. Net of je een extra cadeautje krijgt.

 

Nog wat simpele dingen waar ik gelukkig van word.

Om te voorkomen dat morgen nog bezig ben met mijn kleine geluksmomentjes te beschrijven heb ik er een lijstje van gemaakt

♥ Geen wekker hoeven zetten.
♥ Onze kat die lekker tegen me aan kruipt.
♥ Een nieuw notitieboek.
♥ Samen met Daniël bankhangen
♥ Chocolade
♥ Gewoon even lekker niks doen.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit mijn geluksmomentjes, maar nu hebben jullie een beetje een idee waar ik erg gelukkig van word.

 

Wat zijn jullie geluksmomentjes? Laat het mij weten in de reacties. Ik ben erg benieuwd waar jullie echt van kunnen genieten ♥

Wil je op de hoogte blijven van My Dudelicious Life? Volg mij dan op FacebookInstagram en Twitter 

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.