favoriete materialistische dingen
Persoonlijk

Mijn 5 favoriete materialistische dingen

Als iemand je vraagt “waar word jij nou echt gelukkig van?” is het sociaal wenselijk dat je dan je partner, kinderen en familieleden opnoemt hè? Want het zou een beetje raar zijn als je gelukkiger word van bijvoorbeeld de tv dan van je kind 😉 maar toch ben ik van mening dat het helemaal oké is om blij te worden van materialistische dingen! Daarom deel ik vandaag mijn 5 favoriete materialistische dingen. Gewoon omdat het kan.. 

MIJN 5 FAVORIETE MATERIALISTISCHE DINGEN.

Eigenlijk vind ik het best stom dat er zo raar word gedaan als je zegt dat je blij word van spullen. Zeker nu, in de tijd dat minimalisme helemaal hot en happening is, word je raar aangekeken als je verteld dat je mega blij word van bijvoorbeeld je telefoon. Ik snap dat niet hoor. Een telefoon is toch juist ontzettend handig? En ja dat je er (onnodige) apps op kunt zetten maakt het eigenlijk alleen maar leuk (hallo tijdverdrijf!).

1. MIJN IPHONE.

Ja, dat was een inkoppertje. Ik ben gewoon heel erg blij met mijn telefoon. Buiten het feit dat het toch wel handig is om bereikbaar te zijn is een telefoon ook gewoon een leuk speeltje. Ik gebruik ‘m om lekker doelloos te scrollen op social media, maar ook om de social media kanalen voor mijn blog bij te houden en de camera- en notitie functie zijn ook wel erg handig voor een blogger.

2. MIJN GELIEFDE, MAAR OUDERWETSE, KOFFIEZETAPPARAAT!

Echt hoor, zonder koffie functioneer ik niet! En ik hoef echt niet van die N’espresso, Senseo of weet ik veel wat voor soorten koffie, doe mij maar gewoon mijn ouderwetse bakkie pleur.

3. LAPTOP.

Tja, als blogger zijnde heb je toch echt iets nodig om je artikelen op te typen en je foto’s op te bewerken. Maar de laptop is ook makkelijk om research mee te doen (met mijn telefoon gaat dat gewoon ruk) en gewoon lekker te neuzen op allerlei websites. En met de laptop op schoot kan ik lekker languit op de bank hangen of als ik echt lui zou willen doen, op bed liggen. Gemak dient de mens, toch?!

4. TELEVISIE.

Hier thuis is de televisie veel meer dan alleen een televisie en daarom zou ik echt niet zonder  kunnen. Onze televisie is ook onze radio en zonder muziek functioneer ik gewoon niet zo goed. Maar de televisie, en dan met name de YouTube-functie op de televisie, is soms ook onze lieve oppas en de sfeermaker tijdens een onvervalst meidenmiddagje. Maar zonder deze fijne televisie is het kijken van mijn favoriete Netflix-series toch minder relaxed!

5. NOTITIEBOEKJES.

Ik kan ook echt niet zonder een fijn, en liefst leuk uitziend, notitieboekje. Mijn hoofd zit met vlagen helemaal vol met allerlei random ideeën en andere dingen en daarom is een notitieboekje echt noodzakelijk voor mij. Ik heb er ook altijd wel 1 in mijn tas of op tafel liggen. Je weet immers maar nooit wanneer je een briljante ingeving krijgt 😉

Dit waren mijn 5 favoriete materialistische dingen. Op zich geen schokkende dingen, toch?! 

 

Zonder welke materialistische dingen kun jij echt niet? Ik ben erg benieuwd. 

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.