Mi Vida Jewelry
Lifestyle

Meet Mi Vida Jewelry

Een tijdje geleden kwam ik in contact met Chiara van Mi Vida Jewelry. Ze was op zoek naar iemand die het leuk vond om een artikel te schrijven over de webwinkel! Ik ben gek op sieraden dus ik was erg benieuwd naar de website. De website staat vol met leuke en fleurige sieraden, handgemaakt door Chiara en haar moeder. Ze vertelde dat ze de webwinkel samen met haar moeder gestart is en dat vind ik zo leuk, dat ik jullie nu eerst eens ga voorstellen aan Agnes en Chiara.

 

Moeder en dochter.

 

Mi Vida Jewelry
Agnes en Chiara
Ze vinden het belangrijk om veel tijd samen door te brengen, samen zijn ze altijd al bezig geweest om van alles te maken. Agnes had het idee om zelf sieraden te maken, ze was iets te enthousiast met het inkopen van onderdelen. Ze kocht namelijk véél meer dan nodig was voor eigen gebruik. Chiara kwam toen met het idee om de zelfgemaakte sieraden niet alleen voor henzelf te houden, maar ze te gaan verkopen.  En zo is Mi Vida geboren! Mi Vida is op 16 juni 2017 live gegaan. Het liep allemaal goed, maar er was wel ruimte voor verbetering. En daar hebben ze de afgelopen tijd heel hard aan gewerkt. Naast de webwinkel hebben ze allebei nog voldoende bezigheden. Zo werkt Agnes op de administratie van een vastgoedbedrijf. Chiara volgt een studie en houd zich bezig met een talent ontwikkeling programma waar ambitieuze mensen bedrijven helpen met casussen. En haar vriend slokt ook de nodige aandacht op, op een positieve manier natuurlijk.

 

Mi Vida betekent in het Spaans mijn leven. Dit hebben wij vertaald in vrijheid, dat je alles zelf mag bepalen. Het is jouw leven en dit mag je inrichten, zoals jij dat wilt.

De sieraden.
Alle sieraden zijn handgemaakt, kleurrijk, modieus, uniek én vooral met veel liefde gemaakt. Ze vinden het toevoegen van een persoonlijk tintje ook erg belangrijk; zo vind je bij elke bestelling een handgeschreven kaartje en is de verpakking zelf gevouwen. De inspiratie voor de sieraden komen overal vandaan. Zo word er bijvoorbeeld goed gekeken naar kleur- en modetrends. Maar mocht je toch net even iets anders willen dan kan dit ook. Ze staan voor veel dingen open en bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 

Enkele voorbeelden.

 

armband
armband Elástica zwart

 

ketting
ketting Piedra Aventurein groen

 

Ben je benieuwd geworden naar de rest van de collectie? Neem dan snel een kijkje op mividajewelry.nl. (psst, via deze link wordt ik ook een klein beetje gesponsord)
De sieraden zijn overigens niet alleen online verkrijgbaar. Momenteel zijn ze ook verkrijgbaar bij een schoonheidssalon en een pop up store in Amsterdam Bijlmer. Er is ook de ambitie om verder te groeien, maar aangezien beide dames naast Mi Vida nog een baan en studie hebben is dat voor nu nog niet mogelijk. Wel zijn ze de mogelijkheden aan het bekijken voor nieuwe verkooppunten..

 

Vernieuwde website.
Maandag 2 oktober was het dan zo ver.. De lancering van de nieuwe website! Vol trots stuurde Chiara me een app-je dat de website online stond. Ik was heel erg benieuwd en ben meteen gaan kijken. Ik vind dat de website er trendy, fris en sfeervol uit ziet. Maar hey, that’s me. Oordeel vooral zelf. Laat je in de reacties weten wat je er van vind?
Oeps! Voordat ik het vergeet.. De foto’s in dit artikel zijn eigendom van Mi Vida Jewelry.

 

Wil je op de hoogte blijven van Miss Dude Blogging? Volg mij dan op FacebookInstagram en Twitter

 

23 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.