meer dan alleen maar mama
Persoonlijk

Meer dan alleen maar mama

Laatst vroeg ik op Instagram waar jullie meer over zouden willen lezen. De reacties verbaasden mij eerlijk gezegd een beetje. Zowel hier op de blog als op social media richt ik mij vooral op “special needs” kinderen dus toen er meerdere reacties kwamen dat jullie meer over mijzelf wilden lezen, stond ik daar wel even van te kijken. Maar oké.. ik ben natuurlijk meer dan alleen mama. Dus zal ik vandaag maar eens iets meer van mijzelf laten zien.

MEER DAN ALLEEN MAMA.

Naast dat ik mama ben, ben ik ook gewoon de vrouw van.. en de dochter van.. maar dat bedoelden jullie vast niet he? 😉

Tijdens het schrijven van deze blog ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik niet zo graag echt over mijzelf schrijf. Of nou ja, niet dat jullie niks van mij mogen weten hoor, maar ik heb echt heel lang na moeten denken over wat ik dan zou moeten schrijven. Best stom eigenlijk, want ik ben natuurlijk veel meer dan alleen maar mama.

Maar, eerlijk is eerlijk.. mijn leven draait gewoon grotendeels om de meiden. Zou ik dat liever anders zien? Ja, hoe erg dat misschien ook klinkt. Ik zou best vaker een dagje weggaan met vriendinnen of gewoon alleen, maar dat is haast onmogelijk helaas. Dat is overigens niet alleen vanwege de meiden hoor, maar ook vanwege mijn slechte rug en been. Ook zou ik het helemaal niet erg vinden om buitenshuis te werken, maar vanwege die stomme rug en dat irritante been ben ik afgekeurd. Gelukkig bestaat er nog zoiets als bloggen en social media, anders zou ik waarschijnlijk helemaal gek worden 😉

meer dan alleen mama

EEN “TIKKELTJE” SARCASTISCH, MAAR VERDER WEL LIEF.

Als je mij buiten op straat zou zien lopen dan zou je het misschien niet zeggen, maar door de mensen dicht om mij heen word ik omschreven als een ras echte sarcast.. Obviously heb ik geen idee waar ze het over hebben..

Oké, dat is misschien niet helemaal waar, maar ik kan er niks aan doen. Het is een soort tweede natuur geworden. Dat betekend overigens niet dat ik niet serieus kan zijn, want dat kan ik best wel. Ik ben natuurlijk niet voor niets met mijn blog begonnen.

LIEFDE VOOR FOTO EN TEKST.

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat ik een grote liefde voor geschreven tekst heb en voor het maken van foto’s. Mijn liefde voor foto’s maken is aangewakkerd door mijn wederhelft. Hij is altijd al veel bezig geweest met fotograferen en is er ook echt goed in. Hij is dus ook regelmatig de pineut als ik foto’s van mijzelf nodig heb 😛

En die liefde voor tekst hoef ik vast niet uit te leggen he?!

Een hele tijd geleden ben ik begonnen aan het schrijven van een boek. Vol enthousiasme begon ik er aan, ik heb er weken aan gewerkt.. totdat ik het ineens niet goed genoeg vond. Dus blijkbaar ben ik ook een beetje perfectionistisch. Misschien dat ik het ooit wel weer eens op ga pakken, of aan een heel nieuw schrijfavontuur ga beginnen. Ik zou best een boek willen schrijven, gericht op het leven met zorg intensieve kinderen, maar ik zou nu niet weten waar ik de tijd vandaan zou moeten halen.

Dat gebrek aan tijd is ook de reden dat ik met “Dudelicious Writings” ben gestopt.

meer dan alleen mama

IK KIJK ALTIJD EERST EEN BEETJE DE KAT UIT DE BOOM..

Nieuwe mensen ontmoeten vind ik soms best lastig. Of nou ja, ik vind het lastig om echt contact te maken. Niet dat ik je dan negeer, of geen antwoord geef als je me iets vraagt, maar voor mijn gevoel loopt dat stroef. Dat heeft meestal niks met de ander te maken, maar dat is echt een “probleem” van mij. Ik ben gewoon zo’n type die eerst even goed de kat uit de boom kijkt. Dat is trouwens niet altijd zo hoor, soms is er direct een klik en dan gaat het vanzelf. Maar door mijn pest verleden ben ik niet zo makkelijk in het laten zien van mijzelf. Totdat ik je wat beter ken, dan is het what you see is what you get.

EEN PAAR RANDOM FACTS..

  • Soms vind ik mijzelf net iets te grappig.
  • Ik hou, hou, hou van leuke notitieboekjes, maar zodra ik er niet zo netjes in heb geschreven gooi ik het boekje het liefste weg. Ik doe het niet, want dat is zonde.. maar zou dat stiekem toch het liefste doen.
  • Contacten onderhouden is niet mijn sterkste kant.
  • Ik heb een mega liefde voor Country muziek! (Nee, dat is niet suf)
  • Ik zou graag een cursus volgen, maar heb alleen geen idee wat voor cursus.

 

Veel meer kan ik echt niet bedenken 😀 Maar hey, als er iets is wat je van mij wilt weten.. ask away..

 

Ik zou het leuk vinden om ook wat feitjes (serieus of onzinnig) over jou te weten. Deel je ze met mij?

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.