gezonde én makkelijke gerechten
Lifestyle

Makkelijke én gezonde gerechten

Aangezien ik momenteel zoveel bezig ben met gezondere voeding, leek het mij wel een goed idee om eens wat nieuwe gezonde gerechten uit te proberen. Maar aangezien ik zelf mega inspiratieloos ben, ben ik eens flink gaan rondneuzen op internet. Ik ging op zoek naar lekkere én makkelijke gerechten die ook nog eens gezond zijn. Oh ja, de gerechten mochten ook niet te moeilijk zijn, want ook al ben ik prima in staat om een fijne maaltijd op tafel te zetten.. Ik ben zó geen keukenprinses!

Caesar salade.

Sla eten als je af wilt vallen of in ieder geval gezonder wilt eten is best voor de hand liggend en klinkt vaak erg saai. Maar dat hoeft absoluut niet. Nu kan je mij al wakker maken voor een simpele salade, maar een keer wat anders dan gewoon sla met ei, tomaat en komkommer is ook wel fijn.

Bijvoorbeeld een lekkere caesar salade! Ik eet dat dus (die keren dat ik het eet) met gegrilde kip, maar wist je dat er in het originele caesar salade recept geen kip zit? Ik wist dat dus helemaal niet. Maar kijk nou eens hoe lekker het er uit ziet ♥ Voor het recept kun je hier terecht. 

 

foto van eefkooktzo.nl

 

Kapsalon, de gezonde versie.

Kapsalon.. Zo lekker én zo niet gezond! Maar ik kwam dus een gezonde variant tegen, die ik zeker eens klaar wil gaan maken. Thanks Chicks love food voor het recept! 

 

foto van chickslovefood.nl

 

Wraps.

Wraps zijn altijd goed! En het fijne is, dat je er dus eigenlijk in kan doen wat je zelf lekker vind. Ik maak het mijzelf eigenlijk altijd heel makkelijk. Ik doe er gehakt in en een beetje sla en aangezien dat hier in huis niet voldoende is, doe ik er altijd wat krieltjes bij. Het gehakt kruid ik meestal met kant en klare burrito kruiden. I know, niet erg gezond.. Maar wel lekker. 

Maar goed, ik wil dus eens wat anders uitproberen, dus ik de volgende keer eens experimenteren met kruiden en verschillende groenten erin. Mocht je een lekker wraps recept hebben, laat ‘m dan even achter in de reacties. Want online vind ik alleen maar wraps vol met dingen als paprika en tomaat én laat ik dat nou echt niet lekker vinden.

 

Broodje hete kip.

Zo af en toe eten wij een lekker broodje als avondeten. Niks mis mee, zolang er maar voldoende beleg op zit. Anders heb ik na een uur alweer én dat is natuurlijk niet de bedoeling. Meestal is het dan een ongezond (maar wel lekker) broodje hamburger, of een broodje gezond (zonder saus, dus wel echt gezond). En aangezien ik eens wat anders wil dan de standaard dingen als avondeten.. 

Op leuke recepten.nl kwam ik het recept voor dit heerlijk uitziende broodje hete kip tegen. Ik was al een tijdje op zoek naar een lekker broodje kip, dus ik werd erg blij van dit recept. En zeg nou zelf, ziet dit er niet heerlijk uit? Ook dit recept ga ik absoluut uitproberen en ik durf best te zeggen dat  Daniel dit ook heerlijk gaat vinden. 

 

foto van leukerecepten.nl

Deze drie recepten ga ik binnenkort uitproberen, ik ben benieuwd of ze ook echt zo lekker smaken als dat ze er uit zien.

 

Heb jij nog tips of een lekker recept dat ik echt uit moet proberen? Laat het dan even weten in de reacties ♥

Volg je mij al op social media? Ik ben te vinden op FacebookInstagram en Twitter 

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.