Low Budget Beauty Tips
Lifestyle

Low budget beauty tips

Ik hoef jullie vast niet te vertellen dat december nogal een dure maand is. Sinterklaas, kerst en oud&nieuw zijn toch dagen waar we extra geld aan uitgeven. Eten, drinken, cadeautjes en feestdecoratie en weet ik wat nog meer. Nu hoor ik je denken.. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn! 

En dat klopt. Ik neem mijzelf altijd voor om niet te veel te kopen en zeker niet teveel dure dingen. Voor mijzelf lukt dat prima, maar ja de kindjes hé?! Om er met de feestdagen toch leuk uit te zien ging ik op zoek naar low budget make-up en andere beauty dingetjes. En aangezien ik de moeilijkste niet ben deel ik graag mijn low budget beauty tips met je 🙂

♥♥♥

MAKE-UP.

Bijna iedere vrouw houd van make-up, toch dames? Ik wel in ieder geval. Maar dat betekent niet dat ik gelijk de hoofdprijs wil betalen voor een oogschaduw of een mascara. Vroeger (toen ik nog lief en onschuldig was 😉 ) dacht ik altijd dat goedkope make-up niet van goede kwaliteit was. Dude, i was wrong! 

 

Low Budget Beauty Tips

 

Neem bijvoorbeeld dit oogschaduw palette wat ik bij action kocht. Nog zonder naar de kleuren te kijken werd ik er al blij van. Ik bedoel, het ziet er toch ontzettend leuk uit?

 

Low Budget Beauty Tips

 

Er zitten 12 mooie kleuren in dit palette. Ik zal waarschijnlijk zelf niet alle kleuren gebruiken, omdat ik zeg maar een leek ben in mooie oogschaduw creaties maken :D. Dit pareltje kost overigens maar €2,99! Lekker low budget dus 🙂

 

♥♥♥

 

Voor mascara en oogpotlood ga ik eigenlijk altijd naar de Kruidvat. Ik ben namelijk best wel fan van Essence, fijne producten voor fijne prijsjes.Vooral de mascara vind ik erg fijn. Hij doet precies wat tie beloofd en wat erg fijn is, je hoeft geen pro te zijn om je wimpers mooi te krijgen. Het oogpotlood kost €0,99 en de mascara €3,39!

 

Low Budget Beauty Tips

♥♥♥

Mijn favoriete geurtje gaat het niet lang meer volhouden, dus ik ben ook op zoek gegaan naar iets nieuw en dan het liefste niet te duur. Ik had een reclame voorbij zien komen van low budget geurtjes van de (ja, alweer) Kruidvat. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet zoveel vertrouwen in had dat het ook echt wat zou zijn, maar ik werd blij verrast!

 

Low Budget Beauty Tips

Het grote flesje kost €7,99 en het kleine flesje, wat echt ideaal is voor in je tas, kost €3,99. Ik ben zelf gek op de Cherry Bloom. De geur blijft ontzettend lang zitten zonder dat je het halve flesje hoeft leeg te spuiten.

♥♥♥

BB-CREAM.

Ik ben niet zo’n voorstander van foundation. Ik heb er al verschillende uitgeprobeerd, maar ze voelen allemaal zo dik en plakkerig op mijn gezicht. Waarschijnlijk kies ik steeds gewoon de verkeerde uit 😀 In plaats daarvan gebruik ik BB-cream. De eerste BB-cream die ik uitprobeerde was van de action. Van max en more. Heerlijk spul vind ik het en absoluut niet duur. Jammer genoeg heb ik ‘m de laatste keer niet kunnen vinden bij de action hier in de buurt. Bij de Kruidvat vond ik BB-cream van NYC! 

 

Low Budget Beauty Tips

De BB-cream is er in 2 kleuren, 1 voor een lichte huid en de andere is een tintje donkerder. Deze is zo ongeveer net zo fijn als die van de action. Hij voelt absoluut niet dik aan en hij smeert heel fijn uit. Deze tube kost €3,99! 

Dit waren dan mijn tips voor nu. Uiteraard zijn er nog meer leuke budget spulletjes te vinden, het is denk ik ook wel een kwestie van eerst goed rondkijken. 

 

Wat zijn jullie favoriete low budget merken? Let me know! ♥

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

 

32 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.