Instagram tag 2017
Lifestyle

Instagram tag 2017

Ik ben gek op Instagram, dus toen Lotte van Beautiful Disaster mij nomineerde om de Instagram tag 2017 in te vullen twijfelde ik geen moment. De Instagram tag 2017 is trouwens afkomstig van alles van Daan.

 

De spelregels
Elke tag heeft wel een aantal regels waar je je aan moet houden, zo ook deze tag:
  • Kopieer en beantwoord de vragen op je blog.
  • Nomineer een aantal blogs om ook de Instagram 2017 in te vullen.
  • Voeg een link naar allesvandaan.nl toe aan je blogpost.
  • Vergeet mij niet te volgen op Instagram.

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

Instagram tag 2017 Instagram tag 2017 Instagram tag 2017

 

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2017

Instagram tag 2017

De foto maakte ik op oudjaar avond nog vlak voor het nieuwe jaar zou beginnen. Even proosten met m’n grote meid! 

 

Wat is de allereerste foto die je (in 2017) plaatste op Instagram?

 

Instagram tag 2017

Even lekker knuffelen met Alyssa ♥

 

Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf opstaat?

 

Instagram tag 2017

Absoluut geen bijzondere foto, maar ik vind ‘m best leuk.

 

Van welke instagramfoto uit 2017 krijg jij ter plekke heimwee?

 

Instagram tag 2017

 

Van de zomer zijn we gezellig met z’n allen naar de Efteling geweest. Het was ontzettend lekker weer en het was zo gezellig. Alyssa keek haar ogen uit, en Nadia had ook de tijd van haar leven. 

 

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?

 

Instagram tag 2017

 

Ik deel niet veel foodfoto’s op Instagram, dus het was even zoeken. Op de foto zie je mijn “alles uit de koelkast met een ei” lunch 😀 Het ziet er misschien niet zo lekker uit, maar het was echt super lekker.

 

Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?

 

Instagram tag 2017

 

Mijn lieve, soms wat irritante, Tigo ♥ Ik heb niet zoveel foto’s van hem, want hij vind het niet zo leuk om gefotografeerd te worden. Maar kijk dat koppie dan.. ♥

 

Welke fotobewerkingsapp (of Instagramfilter) gebruikte jij dit jaar het meest?
Ik gebruik zelden een filter. Wel bewerk ik af en toe mijn foto’s met Picmonkey

 

Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram?
Dat was even zoeken, haha! Maar de hashtags die ik het meeste gebruik zijn #missdudebloggingnl #linkinbio #momlife #alyssaspam #nieuweblogpost

 

Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?
Dat vind ik altijd van die “gemene” vragen, haha. Er zijn best wel wat accounts die ik helemaal geweldig vind. Ik hou vooral van accounts zonder de “perfecte” foto’s. Ik zie liever foto’s die herkenbaar zijn zeg maar. Zo vind ik het account charlotteslaw erg fijn, het is informatief én persoonlijk! Ook het account van Hanneke Johanna vind ik erg leuk, dat heeft waarschijnlijk ook te maken met dat ik haar gewoon heel leuk vind! En het derde account.. hm, dat is dan toch het account van Sweetnicethings vind ik leuk. Zoals ik al zei, houd ik erg van accounts die herkenbaar zijn ♥
And the nominees are..
Deze tag heb ik al bij best wat “bevriende” bloggers voorbij zien komen, dus ik nomineer gewoon niemand.. Ja, i know.. bad dude! Dus als je deze tag zelf ook in wilt vullen.. Go for it. Laat je het dan wel even weten? Dan kan ik ‘m ook lezen.

 

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.