inspiratie quotes
Selfcare

Inspiratie- en motivatie quotes die je raken

Quotes, ik hou er van! Ik kan echt uren doorbrengen op Pinterest en Instagram om leuke, grappige en inspirerende quotes op te zoeken. Momenteel ben ik meer van de inspirerende quotes dan van de grappige, alhoewel ik de quotes van RUMAG altijd leuk vind 😉 Vandaag vertel ik jullie mijn favoriete inspiratie quotes.

QUOTES OM OVER NA TE DENKEN.

Sommige quotes zijn zo mooi en zo raak dat ze echt wel even in je hoofd blijven zitten. Dat zijn vaak quotes die herkenbaar zijn, of ons onbewust een duwtje geven om iets te gaan doen wat we graag willen maar misschien nog niet helemaal durven. 

“BEAUTY BEGINS THE MOMENT YOU DECIDE TO BE YOURSELF”

Deze is misschien niet mega inspirerend, maar is er wel 1 die raak is. Ware schoonheid is niet gemaakt, dat zit in je. Zodra je dat weet en voelt, straal je dat uit. En het is ook zoveel simpeler en fijner om gewoon lekker jezelf te zijn. Het is namelijk ontzettend vermoeiend om jezelf anders voor te doen (bewust of onbewust) dan je daadwerkelijk bent.

“BELIEVE YOU CAN & YOU’RE HALFWAY THERE”

Need I say more? Als jij in jezelf gelooft dan ben je al een heel eind! Nu weet ik dat dat makkelijk gezegd is hoor. Het heeft bij mij ook een hele tijd geduurd voordat ik mijn blogs online durfde te zetten. En om nog maar te zwijgen over mijn plannen voor het beginnen voor mijzelf als tekstschrijver. Laat je alsjeblieft niet tegenhouden door je eigen negatieve gedachten. Babe you’ve got this!

“BETTER AN OOPS THAN A WHAT IF”

Nieuwe dingen doen kan ontzettend spannend en eng zijn. Soms zelfs zo eng dat je besluit om er maar gewoon niet aan te beginnen. Want die vervelende stemmetjes in je hoofd die zeggen dat je er maar beter niet aan kunt beginnen want.. nou ja vul zelf maar in. Stop! Niet naar luisteren hoor. Je kunt het beter proberen, dan jezelf altijd afvragen wat er gebeurd zou zijn..

“DIFFICULT ROADS OFTEN LEAD TO BEAUTIFUL DESTINATIONS”

Dit is momenteel echt 1 van mijn favorieten, want hij is zo waar. De moeilijkste dingen leiden vaak naar de mooiste dingen en resultaten. Het is vaak alleen een kwestie van volhouden. En dat is waar het vaak misgaat, iets is moeilijk dus kiezen we voor de makkelijke weg. En achteraf slaan we onszelf voor onze kop omdat we toch niet even dat extra tandje bij hebben gezet. 

“IT ALWAYS SEEMS IMPOSSIBLE UNTIL IT’S DONE”

Al het begin is moeilijk, maar als je eenmaal bezig zul je zien dat het misschien toch mogelijk is. En als je dan toch bezig bent.. 🙂 

 

WAT ZIJN JOUW FAVORIETE INSPIRATIE QUOTES?

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.