zal het ooit nog beter worden
Persoonlijk

Ik ben gewoon niet zo’n goede vriendin

Tja, mooier kan ik het niet maken. Ik ben gewoon niet het type vriendin die ontzettend attent is en altijd overal aan denkt. Niet dat ik er geen moeite voor wil doen hoor, maar ik ben gewoon niet zo goed in het onderhouden van vriendschappen. Dus bij deze, sorry lieve vrienden.. ik ben gewoon niet zo’n goede vriendin.

HET LIGT AAN MIJ, NIET AAN JOU.

Toen ik nog een stuk jonger was, koste het mij totaal geen moeite om vriendschappen te onderhouden. Sterker nog, dat was 1 van mijn grootste prioriteiten. Elk weekend de stad in, na schooltijd rondhangen en sms-sen. Maar ja, je word ouder en je prioriteiten veranderen. Niet dat ik ineens geen zin meer heb in leuke dingen doen met vrienden, of gezellig bijkletsen enzo, maar op de een of andere manier werd het gewoon steeds lastiger. En dat ligt echt gewoon aan mij hoor, want hoe moeilijk is het om even een app-je te sturen of even een uurtje bij te kletsen? Nou ja, voor mij is dat blijkbaar toch lastig 😀

DRUK, DRUK, DRUK?

Natuurlijk heb ik het druk. Een man en 2 kinderen die aandacht willen en daarnaast een persoonlijke blog én het werken aan mijn eigen bedrijf, daar gaat gewoon ontzettend veel tijd in zitten. Maar dat betekent niet dat ik geen tijd heb om even gezellig bij te kletsen of af te spreken om wat leuks te gaan doen. Want laten we eerlijk zijn, iedereen heeft het tegenwoordig druk. 

Lees ook “Ode aan mijn internetvriendinnen”

IK BEN GEWOON NIET ZO’N GOEDE VRIENDIN.

Het is eigenlijk ook heel stom hoor, want als  ik er wel aan denk, dan ga ik er vaak vol in. Dan voer ik hele gesprekken en hou ik  dat ook wel een tijdje vol, maar na een week- hooguit 2 weken- verslap ik weer. Dat ik überhaubt nog vriendinnen heb mag eigenlijk een wonder heten 😀 Nu moet ik er ook wel even bij zeggen dat ik niet zoveel vriendinnen heb, dat klinkt heel zielig, haha, maar dat is het niet want ik ben gewoon niet een grote vriendengroep persoon. 1 van mijn vriendinnen  woont bij mij in de buurt en de rest woont allemaal ver weg. Dus dat maakt het even afspreken natuurlijk ook wat lastiger.

IK GA ECHT BETER MIJN BEST DOEN.

Tja, dat klinkt mooi, maar dat heb ik mijzelf al vaker horen zeggen. Ik ga al wel iets vooruit hoor, de echt belangrijke dingen heb ik nu in mijn planner geschreven zodat ik die echt niet kan vergeten en dat ik op die momenten in ieder geval iets van mij laat horen. Nu ik dit zo typ vind ik mezelf toch wel een beetje slecht hoor *oeps*. Aan de andere kant weten mijn vriendinnen dit onderhand ook wel van mij. Ze weten ook dat ik er voor ze ben als er iets is of als ze gewoon even willen kletsen. Het zou alleen leuk zijn als ik er zelf wat vaker aan zou denken om gewoon zomaar iets te laten horen. Nou ja, ik beloof niks maar ga mijn best doen.

 

Heb jij moeite om vriendschappen te onderhouden? Of ben ik echt alleen zo’n slechte vriendin? 😉 

 

Volg je  mij al op social  media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.