iets nieuws
Persoonlijk

Hoogste tijd voor iets nieuws?

Om mij heen lijkt iedereen het druk te hebben. Druk met het gezin, werk of studie en hobby’s. Het is zeker niet zo dat ik daar jaloers op ben, maar het zet mij wel aan het denken.
Laat ik voorop stellen dat ik absoluut niet ontevreden ben met mijn leven! Ik heb een lieve man, twee schatten van meiden en ik woon in een leuk huis. Ook heb ik voldoende sociale contacten waar ik erg blij mee ben. Maar toch mis ik iets..
Mijn man werkt fulltime en ik ben thuis voor de meiden. Aan de ene kant is dat echt heerlijk, ik maak alle ontwikkelingen van de dames mee. Toch zou ik graag iets buitenshuis doen. En daar word het nou net even lastig.

 

Waarom niet “gewoon” werken? 
Een aantal jaar geleden kreeg ik vanuit het niets vreselijke rugpijn wat doortrok naar mijn been. Na veel gedoe met de huisarts en fysiotherapie moest ik toch maar even naar de neuroloog voor onderzoek. De neuroloog wist het direct, ik had een hernia. Maar om dat echt vast te kunnen stellen moest ik een MRI laten maken. De neuroloog had gelijk, op de MRI was een flinke hernia te zien waar ik zo snel mogelijk aan geopereerd moest worden. Inmiddels ben ik twee hernia operaties en een kijkoperatie verder, maar helaas zonder resultaat. Door littekenweefsel en een beschadigde zenuw blijf ik met pijn en beperkingen rondlopen, waardoor werken geen optie is.
Nu heb ik Alyssa nog hele dagen thuis, dus mijzelf vervelen doe ik niet. In september gaat Alyssa een paar dagen per week naar een dagcentrum en ik heb eerlijk waar geen idee wat ik dan met mijn tijd moet doen.
Bank hangen is natuurlijk een optie 😉 maar dat is niet zo goed voor mijn lichaam én daar word ik mega lui van!

 

iets nieuws

 

tijd voor iets nieuws
Ik zou graag iets van een cursus willen doen, maar wat voor cursus? Het moet wel iets zijn waar ik ook echt iets mee kan, anders is het zonde van mijn tijd en geld. Dus mocht iemand een tip of idee hebben? Laat dan een berichtje achter 🙂 Ondertussen ga ik proberen uit te vogelen welke richting ik op wil.
Wordt vervolgd!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.