my dudelicious life

Home

Welkom op missdudeblogging.nl! Mijn stukje op het internet wat ik liefkozend My Dudelicious Life noem. Ik zou hier heel uitgebreid kunnen vertellen waar deze namen vandaan komen. maar je kan de uitleg ook gewoon hier lezen.

WIE IS MISS DUDE?

Ik ben Eva, een 35 jarige moeder en stiefmoeder van 2 té leuke meiden. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde Daniel en samen met onze gekke kat wonen wij in het altijd gezellige Zeeland. 

WAAROM EEN BLOG?

Als je mij een aantal jaar geleden verteld zou hebben dat ik nu heel actief bezig zou zijn met bloggen, dan had ik je waarschijnlijk niet geloofd. Ik ben altijd al gek geweest op schrijven, als kind hield ik dagelijks een dagboek bij en op de basisschool schreef ik regelmatig verhaaltjes. Ook heb ik altijd de ambitie gehad om een echt verhaal te schrijven, maar iets hield mij altijd tegen.

Toen ik een paar jaar geleden thuis kwam te zitten vanwege rugproblemen begon het schrijven toch weer te kriebelen. Ik schreef een gastblog voor een webwinkel en daar werd zo positief op gereageerd dat ik dacht.. waarom zelf geen blog beginnen? Dat heb ik gedaan en het is één van de beste beslissingen ooit geweest! Ik kwam er vrijwel direct weer achter hoe ontzettend ik geniet van schrijven.

WAT VOOR ARTIKELEN KUN JE VERWACHTEN?

Kids Talk: 
De naam zegt al best veel lijkt me. In Kids talk neem ik je deels mee in mijn leven als moeder van 2 gezellige dames die allebei hun beperkingen hebben. Ik schrijf over dingen waar wij tegenaan lopen, maar ik geef ook informatie over verschillende beperkingen en aandachtspunten die daarbij komen zoals het artikel dat ik schreef over het gebruik van gebarentaal voor onze jongste. Maar ook wat luchtigere onderwerpen komen aan bod, zoals tips voor activiteiten en review van handige producten.

Selfcare:
Goed voor jezelf zorgen is ontzettend belangrijk, maar doen we dat allemaal wel? En hoe doe je dat dan? Op deze vragen geef ik antwoord en geef je heel veel tips!

Lifestyle:
Lifestyle artikelen in de breedste zin van het woord. Food, Beauty en heel veel tips voor lastige kwaaltjes. Ook vind je hier zo af en toe een handige review of een artikel over een actualiteit die mij bezig houd. Keus genoeg zou ik zeggen.

Persoonlijk:
Persoonlijke updates over mij of my dudelicious life. Grappige verhalen en sarcastische weetjes, maar ook serieuze en soms wat meer heftige verhalen. Zo schreef ik een tijdje geleden een openhartig artikel over een ervaring die mij gevormd heeft tot de persoon die ik nu ben.

MEER WETEN?

Wil je meer over mij weten? neem dan zeker even een kijkje op mijn even voorstellen-pagina. Daar vertel ik je veel uitgebreider bijna alles wat je over mij wilt weten. Heb je interesse in een samenwerking? neem dan even kijkje op samenwerken. Je kunt ook altijd even een berichtje achterlaten via de contact pagina of stuur een mailtje naar info@missdudeblogging.nl

En last but not least, je kunt mij ook volgen op social media:

FacebookInstagram en Twitter