My Dudelicious Life
Persoonlijk

Hoera, My Dudelicious Life is 2 jaar!

Happy birthday to me, ehm to mijn blog dus.. My Dudelicious Life is 2 jaar! Vandaag is het  precies twee jaar geleden dat mijn eerste artikel online kwam. En wat voor een artikel was dat zeg, haha. In deze twee jaar heb ik enorm veel geleerd.. niet alleen over bloggen en alles wat daar bij komt kijken, maar ook over mijzelf.

DOOR TE BLOGGEN HEB IK MIJZELF BETER LEREN KENNEN.

Het klinkt misschien een beetje gek, maar door te bloggen heb ik enorm veel over mijzelf geleerd. Leuke dingen, maar ook minder leuke dingen die best confronterend zijn geweest. En over de meeste van deze dingen heb ik dan ook een artikel geschreven, ik noem bijvoorbeeld maar het artikel over wat mijn pesters mij geleerd hebben of het hele proces rondom het accepteren van pijn en beperkingen.

Het schrijven heeft mij een stuk meer zelfverzekerd gemaakt, want blijkbaar zijn er best veel mensen geïnteresseerd in wat ik te vertellen heb. De sarcastische en grappige artikelen over het leven van een moeder zijn de artikelen die het eigenlijk altijd wel goed doen. En ergens vind ik dat dus een beetje jammer. Begrijp me niet verkeerd hoor, het is fijn om te zien dat veel mensen die artikelen lezen en leuk vinden, maar dat zijn nu net weer niet de artikelen die ik graag schrijf. “Dan schrijf je ze toch lekker niet, doe niet zo moeilijk!” Tja, soms zijn die artikelen juist even makkelijk om te schrijven.. als ik even geen inspiratie of weinig tijd heb ofzo.

HOERA, MY DUDELICIOUS LIFE 2 JAAR!

De afgelopen weken is er weinig nieuws online gekomen. Dat had alles te maken met motivatie, twijfels en gebrek aan inspiratie. Het bloggen dat zo goed was voor mijn zelfvertrouwen zorgde nu even voor onzekerheid. Want juist de artikelen die ik zo graag schrijf, werden ineens minder gelezen. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren en het kan diverse oorzaken hebben, maar het zorgde enorm voor twijfels. Waarom zou ik er nog zoveel tijd en energie in stoppen? Totdat ik op Instagram een berichtje kreeg van een volger. Ze vertelde me dat ze zo blij was met mijn artikelen over zelfzorg. En ik kreeg afgelopen week ook een aantal vragen die gericht zijn op kinderen met een beperking. En laten die twee onderwerpen nu net de onderwerpen zijn waar ik met zoveel plezier en liefde over schrijf!

FOCUSPUNTEN VOOR KOMEND JAAR.

Heel even heb ik getwijfeld of ik nog wel door wilde gaan met My Dudelicious Life. Of ik nog wel regelmatig wilde bloggen.. Ik heb de afgelopen weken echt gebruikt om eens goed na te denken wat ik nu eigenlijk wil met de blog en de bijbehorende social media kanalen en ik ben er uit! Het grappige is eigenlijk dat ik nog steeds hetzelfde doel voor ogen heb als vorig jaar.

My Dudelicious Life

Vorig jaar besloot ik dat ik mij vooral wilde gaan richten op selfcare artikelen en artikelen over kinderen met een beperking. Ik ben alleen nog wel op zoek naar een meer passende naam voor de categorie Kids Talk. Dus mocht je een goed idee hebben? Laat het mij dan zeker weten 🙂 Er zal nog best wel eens een Lifestyle artikel verschijnen, maar daar zal de nadruk zeker niet meer op liggen.. dus ben je op zoek naar verschillende reviews over make-up? Dan ben je hier niet aan het beste adres (al zal ik best wel eens een review schrijven, want make-up en huidverzorging zijn een onderdeel van goed voor jezelf zorgen 😉 toch?)

BACK TO NORMAL.

Vanaf volgende week komen er gewoon weer 2 artikelen per week online, elke dinsdag en vrijdag. Ik heb voldoende inspiratie opgedaan voor blogartikelen dus ik kan er weer vol op tegenaan. Ik ga nu even een gebakje eten, want ja.. dat hoort bij een verjaardag toch?!

 

IS ER EEN SPECIFIEK SELFCARE OF KIDS TALK GERICHT ONDERWERP WAAR JE OVER WILT LEZEN? LAAT HET MIJ DAN ZEKER EVEN WETEN ♥

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.