off-day
Persoonlijk,  Selfcare

Hoe overleef ik een off-day?

Ik zat gisteren vol goede plannen, zo wilde ik flink voor uit werken voor mijn blog en er even lekker op uit gaan met mijn camera. Maar helaas gooiden mijn gevoel en mijn relativerend vermogen roet in het eten. Uit het niets had ik een mega off-day, of nou ja uit het niets? En aangezien ik het altijd over goed voor jezelf zorgen heb, leek het mij een goed idee om met jullie te delen hoe ik zo’n off-day overleef.

UIT HET NIETS EEN OFF-DAY?

De off-day die ik gisteren had kwam achteraf gezien niet helemaal uit het niets, Het gebeurd mij de laatste tijd namelijk wel vaker dat het even allemaal niet zo lekker loopt. Ik zit vol ideeën en plannen, maar als het tijd is om deze uit te voeren dan wil het gewoon niet zo goed lukken. Ik word regelmatig overvallen door een heel onrustig gevoel waar ik niet zoveel mee kan. Eerst dacht ik dat het onrustige gevoel kwam door het stoppen met roken, maar of het echt alleen daar aan ligt? Don’t know..

ALS ZELFS MIJN FAVORIETE MUZIEK NIET HELPT..

Vorige week schreef ik nog een artikel over het effect van make-up en fijne muziek, maar nu hielp mijn go-to muziek zelfs niet. Ik kon de muziek waar ik zo graag naar luister niet aanhoren. En geloof me, dat overkomt mij haast nooit. Ik wist ook echt even niet wat ik met mijzelf aan moest, ik kon wel janken. Alle dingen die ik normaal doe om weer even tot mijzelf te komen hielpen niet. Even lekker wandelen om de onrust er uit te krijgen hielp niet, waarschijnlijk omdat het heel hard waaide.. dat doet een onrustig gevoel sowieso geen goed. 

ALS NIKS LIJKT TE HELPEN IS ER ALTIJD NOG NETFLIX!

 Ik besloot om weg te gaan bij mijn computer en even koffie te drinken met mijn wederhelft. Even van mij af praten, ik hoopte dat dat zou helpen. Maar helaas, ook dat hielp niet voldoende. Na de koffie dacht ik: fuck it! Als dit allemaal niet helpt, dan zit er maar 1 ding op.. Netflix! Gelukkig kon ik gewoon op de bank neerploffen en Netflix aanslingeren, want de meiden waren gewoon nog op school en op het dagcentrum. 

Ik keek 2 afleveringen van YOU! En thank god merkte ik tijdens het kijken al dat ik mij wat rustiger voelde. Wat op zich best vreemd is als je een serie als YOU! kijkt 😉 maar Netflix deed waar ik op hoopte.. ik kon even alles helemaal loslaten en doelloos naar de televisie kijken. Soms is dat echt één van de enige dingen die helpt. Na de twee afleveringen ben ik nog even naar buiten gegaan, ben ik even op een bankje gaan zitten om even diep adem te halen zodat ik toch weer verder kon.

WEG OFF-DAY?

Hoe fijn zou het zijn als ik nu zou kunnen zeggen dat ik mij de rest van de dag top voelde?! Ik voelde me absoluut beter, maar het was niet helemaal weg ofzo. Dat is dus ook de reden dat deze blog later online kwam. Gisteravond ben ik lekker op tijd naar bed gegaan, wat niet zo gezellig voor mijn wederhelft was, maar ik had dat echt even nodig voor mijzelf. En het heeft ook best goed geholpen, want vandaag gaat het een stuk beter. 

 

WAT DOE JIJ ALS JE EEN ECHTE OFF-DAY HEBT?

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.