geen goede voornemens voor mij
Persoonlijk

Geen goede voornemens voor mij

First of all.. Gelukkig nieuwjaar allemaal. Dat 2018 maar een mooi, gezellig en fijn jaar mag worden vol met liefde en gezondheid! Waarin al jullie doelen en dromen uit mogen komen 
Ik heb het volgens mij al een eerder genoemd, maar ik doe dus niet aan goede voornemens. Waarom niet? Nou.. zodra ik iets een goed voornemen noem, is de slagingskans nihil! Dus nee, geen goede voornemens voor mij.

 

Waarom goede voornemens voor mij niet werken.
Voor mij werken goede voornemens dus niet. Waarschijnlijk omdat ik het nut er niet helemaal van snap. Want, waarom zou je pas op 1 januari beginnen met iets wat je aan je leven of gewoonten wilt veranderen? Als het zo belangrijk voor je is, dan begin je daar toch gelijk mee? Of zie ik dat nou verkeerd. En ik vraag me ook af, als je een paar weken kan wachten om met een goed voornemen te starten.. Is het dan echt wel zo belangrijk voor je?
Ik snap wel dat mensen 1 januari zien als een nieuw begin, een nieuwe frisse start. Maar in principe kan 13 maart ook een nieuw begin zijn. Zodra je ’s morgens wakker word begint een nieuwe dag en dus een soort van nieuwe frisse start, toch?! Zo ben ik bijvoorbeeld een paar weken geleden al begonnen met meer water te drinken in plaats van wachten tot 2018 begon.

 

Is er dan niks wat ik veranderd wil hebben?

 

geen goede voornemens voor mij

 

Tuurlijk zijn er wel dingen die ik aan wil passen, of anders aan wil gaan pakken. Wie niet? 😉 Dat zijn de dingen waar ik eerder al een blogpost over schreef. Alleen begin ik al met het doelen te noemen. Doelen waar ik goed de tijd voor neem om er stap voor stap aan te werken. Door de doelen in kleine stapjes op te splitsen is de slagingskans veel groter. En mijn inner-nerd vind het gewoon geweldig als ik een onderdeel af kan strepen 😀 Ik heb ook geen kant en klaar lijstje, gaandeweg zullen er dingen voorbij komen, waar ik aan wil gaan werken en waarschijnlijk zullen er ook dingen afgaan.. 

 

Hebben jullie goede voornemens? Of werk je, net als mij, met doelen?
Wil je op de hoogte blijven van My Dudelicious Life? Je kunt mij volgen op FacebookInstagram en Twitter

 

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.