favoriete beauty producten
Lifestyle

Favoriete beauty producten van het moment

Het is alweer even geleden dat ik een beauty en make up artikel heb geschreven. Dus ik dacht.. doe eens gek en deel je favoriete beauty producten van het moment! Ben je benieuwd van welke producten ik momenteel erg blij word? Lees dan gezellig verder.

HUIDVERZORGING.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om je huid goed te verzorgen, maar ik word erg ook gewoon blij van als mijn huid lekker zacht en soepel aanvoelt. Voor moederdag kreeg ik van de meiden een heel fijn pakket van rituals, vooral de bodyscrub vind ik ontzettend fijn. Ik gebruik deze 1x per week. Sowieso is het niet goed voor je huid als je te vaak een scrub gebruikt en de tube is ook niet zo groot. En ik wil er natuurlijk wel langer gebruik van kunnen maken. 

Na het douchen en scrubben smeer ik mijn huid altijd even extra goed in. Daarvoor gebruik ik, nog steeds, de intensive Aloe Vera body oil van de Kruidvat voor. Deze olie heeft zo’n fijne en subtiele geur én trekt heel snel in. Als je last hebt van een droge huid is het echt een aanrader.

 

favoriete beauty producten

 

GEZICHTSVERZORGING.

Voor de dagelijkse reiniging gebruik ik, wederom nog steeds,  het Micellair Reinigingswater van Garnier. Eigenlijk is het best grappig dat ik bepaalde producten nu al langere tijd gebruik, aangezien ik namelijk nogal eens wissel. Maar ze bevallen mij gewoon nog steeds heel goed.

Een paar weken terug ontdekte ik bij de Kruidvat de natures-lijn en die wou ik weleens uitproberen. De dagcrème van deze lijn behoort sinds het eerste gebruik echt tot mijn favoriete beauty producten. De crème is een beetje romig, smeert heel fijn en ruikt echt super lekker! ’s avonds gebruik ik de originals huidolie van de Kruidvat. Ik had al veel gehoord over olie en was benieuwd of een huidolie nu echt zo fijn is. Nou, ik snap nu dus wel waarom zoveel mensen helemaal lyrisch zijn over huidolie. Tenminste, zolang je niet meer dan een paar druppels gebruikt. De eerste keer gebruikte ik teveel druppels van de olie en dat was niet zo’n fraai zicht 😀

1x per week gebruik ik een gezichtsmasker. Eerst scrub ik mijn gezicht en dan heerlijk even ontspannen met een maskertje. Momenteel zijn de mudmasks van de Etos zwaar favoriet. Vooral de variant met dode zee mineralen, zeewier en lavendel. Mijn huid voelt na het gebruiken van het masker zo zacht en soepel aan, i love it!

 

favoriete beauty producten

 

MAKE-UP.

Met de warme temperaturen van de afgelopen weken draag ik niet zoveel make up. Het blijft namelijk niet zo mooi zitten door het zweten. En nu weet ik wel dat daar ook weer producten voor zijn, maar ik heb echt geen zin om laag na laag van allerlei producten op te smeren.

Als het wat minder zweterig weer is gebruikt ik het liefste de CC radiance cream van Etos. Hele fijne dekking met een lichte glow en ook niet onbelangrijk.. deze blijft heel mooi zitten. Even een beetje afpoederen en klaar. Met zweterig weer gebruik ik BB cream. Die voelt toch wat lichter op mijn huid, dat is dan net wat fijner. 

Sinds ik een paar oogschaduw palettes cadeau kreeg van mijn moeder, ben ik helemaal fan van Revolution! Vooral de bruin en grijstinten vind ik erg mooi. De oogschaduw blijft op zich goed zitten. Als je het ’s morgens op doet en ’s avonds nog op stap gaat, dan moet je het ’s avonds wel een beetje bijwerken. Maar voor overdag ben ik erg tevreden. 

Ik had nooit verwacht dat een lipstick tot mijn favoriete beauty producten zou behoren, ik ben namelijk echt geen lipstick persoon. Maar.. de colour boost vinylicious liquid lipstick van Essence, is toch wel een blijvertje hoor! Nu is het niet zo dat ik ineens dagelijks deze lipstick draag, maar als ik ‘m draag doe ik dat met plezier 🙂 De lipstick blijft goed zitten en heeft een mooie glans.

En last but not least.. mascara! Lange tijd gebruikte ik alleen (mascara van essence, even naam opzoeken), want die vind ik gewoon heel fijn. Maar wat jammer is bij deze mascara is de verkrijgbaarheid. Hij is zo vaak uitverkocht! Bij de action zag ik een Miss Sporty mascara liggen, waar mijn portemonnee best blij van werd. Maar niet alleen mijn portemonnee, ikzelf ook. Deze mascara vind ik namelijk ook erg prettig. Het heeft een fijn borsteltje en je hoeft maar 1 hooguit 2 laagjes op te doen voor een mooi, helder en frisse ooglook!

 

favoriete beauty producten

 

Dit waren mijn favoriete beauty producten van het moment. Als je mij een beetje kent dan weet je dat het best opvallend is dat er een aantal producten zijn die ik nu al langere tijd gebruik. Ik ben namelijk nogal een beetje wispelturig af en toe, haha! Wanneer ik weer nieuwe en fijne producten heb ontdekt ga ik ze zeker weer met jullie delen.

 

Wat zijn jullie favoriete beauty producten? Ik ben erg benieuwd. Laat het mij weten in de reacties ♥

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.