Miss Dude Blogging

Even voorstellen

Dus je wilt wat meer over Miss Dude weten? Dan zit je hier goed, welkom!

WIE BEN IK?

Ik ben Eva, 35 jaar jaar en ik woon in Zeeland. Daar woon ik samen met mijn man en onze 2 meiden; Nadia (14) en Alyssa (4).  Er wordt vaak gezegd dat Nadia en ik qua uiterlijk op elkaar lijken. Dat vind ik zo grappig en apart, aangezien Nadia officieel genomen niet mijn dochter is. Yup, Nadia is mijn stiefdochter. Maar omdat ik dat zo ongezellig vind klinken, zul je mij dat verder niet horen zeggen of zien schrijven. Ik noem haar gewoon mijn grote meid, liefdochter of gewoon onze grote meid!

Ik ben volgens zeggen een echte sarcast, al snap ik echt niet waarom dat gezegd word hoor 😉 Verder ben ik best aardig al lijk ik soms wat verwaand. Dat ben ik niet, maar mijn blik en houding stralen gewoon niet zoveel openheid uit. Laten we zeggen dat ik mij daar bewust van ben en mijn best doe om wat vriendelijker over te komen.

 

miss dude blogging

 

MISS DUDE BLOGGING EN MY DUDELICIOUS LIFE

Ik heb altijd al een passie voor schrijven gehad, maar ik deed er de laatste jaren eigenlijk niks mee. Totdat ik eind 2015 noodgedwongen thuis kwam te zitten. Ik kwam in de ziektewet terecht vanwege aanhoudende rugproblemen. Ik bleek een hernia te hebben die ook voor problemen in mijn been zorgde. Nu een paar jaar verder is duidelijk geworden dat mijn rugproblemen niet tijdelijk zijn, maar dat de hernia’s (ik heb er in totaal 3 gehad) en de operaties die uitgevoerd zijn, voor blijvende schade hebben gezorgd. Dus ineens had ik zeeën van tijd. Begin 2017 schreef ik een gastblog voor een webwinkel en toen daar zo positief op gereageerd werd besloot ik het schrijven weer op te pakken en mijn eigen blog te starten. In mei 2017 is My Dudelicious Life online gegaan. Inmiddels staan er ruim 100 artikelen online.

WAT KUN JE HIER ALLEMAAL VINDEN?

In het begin was het vooral een mengelmoesje van allerlei onderwerpen, als ik daar nu naar terugkijk denk ik.. help? Delete. Maar ergens vind ik het ook wel grappig om het verschil en de groei te zien. De laatste maanden heb ik vaste categorieën ingesteld en is het allemaal wat minder chaotisch. De twee hoofdonderwerpen zijn Kids Talk en Selfcare. Deze 2 onderwerpen staan voor de dingen die ik ontzettend belangrijk vind. 

In de categorie Kids Talk neem ik je grotendeels mee in het leven als moeder van 2 kinderen met een beperking. Allebei onze meiden hebben een beperking, waardoor de simpelste dingen vaak een hele uitdaging zijn en daar vertel ik je graag van alles over. Ook lees je in Kids Talk veel informatieve artikelen over (onzichtbare) beperkingen zoals bijvoorbeeld een taalontwikkelingsstoornis. Maar hier vind je ook handige product reviews en tips voor leuke uitjes en activiteiten.

Ik hoef je vast niet te vertellen dat het ontzettend belangrijk is dat we goed voor onszelf zorgen. Zowel voor ons lichaam als onze gemoedstoestand. Daar draait het allemaal om in de categorie Selfcare. Ik geef je tips hoe je dagelijks een moment voor je zelf kunt inlassen, waarom het eigenlijk zo belangrijk is èn ik geef je diverse voorbeelden van me-time activiteiten. Ook komen er ontspanningsmethoden aan bod en signalen die er op wijzen dat je toch echt wat meer aan jezelf moet denken. 

De andere 2 categorieën zijn Lifestyle en Persoonlijk.
Deze 2 zijn wat ruimer en breder van begrip. In de categorie persoonlijk vind je updates over mij en mijn blog. Leuke en grappig weetjes, maar ook hele serieuze onderwerpen. Ik deel ervaringen die mij hebben gevormd tot de persoon die ik nu ben. Een goed voorbeeld hiervan is het artikel wat ik schreef over pesten

Als laatste de categorie Lifestyle, hier vind je de diverse onderwerpen die niet tot één van de andere categorieën vallen. Zo vind je hier tips om van lastige kwaaltjes af te komen, artikelen over beauty en huidverzorging, van alles over eten èn deel ik alles over mijn liefde voor structuur, planning en to do lijstjes. Tja, wat kan ik zeggen.. ik ben stiekem gewoon een nerd 😉

VRAGEN, OPMERKINGEN OF GEWOON EEN KLETSPRAATJE

Heb je een brandende vraag, opmerking of wil je gewoon iets met mij delen? Dat kan! Je kan mij een berichtje sturen via de contact pagina of gewoon een e-mail naar info@missdudeblogging.nl
Je kunt mij ook volgen op social media. Op FacebookInstagram en Twitter deel ik achter de schermen foto’s en updates en gewoon allerlei leuke en interessante dingen. Dus zoek je me daar op? Dat vind ik heel gezellig ♥