blognaam
Persoonlijk

Dude, waar komt je blognaam vandaan?

Soms kom je namen tegen waarvan je denkt “hoe komen ze er op?” Blijkbaar valt mijn blognaam, of eigenlijk namen, ook onder zo’n naam. Ik krijg namelijk regelmatig de vraag waar de naam vandaan komt. Sommige mensen denken dat er een heel spannend of bijzonder verhaal achter zit. Of dat ook echt zo is vertel ik je vandaag in dit artikel.

Miss Dude Blogging.

Bij het woord Dude denk je al gauw aan een stel jongens of mannen, dus waarom in hemelsnaam Dude in mijn blognaam? Dat is eigenlijk heel erg simpel. Iedereen heeft wel een stopwoordje, toch? Mijn stopwoordje is echt al jaren: Dude! Je wilt niet weten hoe vaak ik per dag “Serieus, Dude?!” zeg. Voornamelijk tegen mijn wederhelft 😉 of tegen vriendinnen in een app of iets dergelijks. In een Facebook-groep waar ik toen redelijk actief was werd ik Miss Dude genoemd. Tsja, plak daar blogging achter en tadaa! Toen ik mijn blog startte dacht ik dat het wel een naam was die je niet snel ergens anders tegen zou komen en dat die naam ook niet zo snel vergeten zou worden. En dat klopt ook wel, dus missie geslaagd!

My Dudelicious life.

Blognaam

 

Voordat je van mijn blognaam hoorde, heb je vast nog nooit eerder van het woord Dudelicious gehoord. En dat is niet zo gek, want zover ik weet is het ook geen echt bestaand woord. Opeens zat het in mijn hoofd en ik vond het wel grappig en apart klinken. My Dudelicious Life wil eigenlijk niet meer zeggen dan mijn leven op mijn eigen manier met mijn mede Dudes. Bij ons gaat het vaak net even anders en dat maakt het juist Dudelicious 😉

Miss Dude Blogging of My Dudelicious Life?

Maar, is het nu Miss Dude Blogging, of My Dudelicious Life? Tja, daar heb ik van te voren niet zo goed over nagedacht. Mijn website heet dus My Dudelicious Life, maar dat staat dus niet in de URL. Oké, laten we het er op houden dat ik Miss Dude Blogging ben en dat mijn plekje op internet My Dudelicious Life is. Als het beestje maar een naam heeft toch?! Al snap ik dat het misschien een beetje verwarrend is, maar ja dat ben ik zelf ook wel een beetje 😛

 

Zeg eens eerlijk, Dachten jullie dat er een bijzonder verhaal achter zat?

 

Volgen jullie mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

 

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.