doei 2019
Persoonlijk

Doei 2019, hallo 2020!

Vlak voor het einde van 2019 schreef ik een blog over mijn mindfucks van 2019. Voor de zekerheid las ik de blog nog even door en bedacht me toen dat ik ‘m niet ging publiceren. Ik vond ‘m ineens niet meer leeswaardig. En dat omschrijft mijn 2019 perfect.. twijfels, wispelturigheid, van alles willen en weinig doen. Maar dat moet nu over zijn. Dus doei 2019.. welkom 2020!

GELUKKIG NIEUWJAAR!

First things first.. Gelukkig nieuwjaar allemaal. Dat 2020 een mooi, liefdevol en geweldig jaar mag worden waarin al jullie wensen en dromen uitkomen ♥

DOEI 2019!

2019 was zó niet mijn beste jaar. Het was geen heel slecht jaar hoor, maar een heel fijn jaar was het ook niet. Als je mijn blogs vaker leest dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat er de laatste tijd weinig nieuws online is gekomen. Ook op mijn social media accounts was het een stuk rustiger. Het minder bloggen deed wel een beetje zeer hoor..

IDEEËN GENOEG, MAAR HET WAS HET TOCH NET NIET.

Ik zat voor de blog vol met goede ideeën. Ik plande de onderwerpen in en begon ijverig te schrijven, maar het wilde gewoon niet lukken. Alles wat ik schreef leek zo stom. En de artikelen die ik wel online zette die deden het ook gewoon niet zo goed als ik gehoopt had. Dat kan natuurlijk gewoon eens gebeuren, maar erg motiverend is het natuurlijk niet. Ik begon daardoor enorm te twijfelen en wist ook niet of ik nog wel verder wilde met mijn blog. Kon ik mij niet beter helemaal richten op het uitbouwen van Dudelicious Writings? Maar guess what.. ook dat liep niet zoals het zou moeten. Daarom besloot ik om gewoon maar even heel weinig te doen met de blog en social media. Gewoon om te kijken hoe dat aan zou voelen.

OOK MET MIJN EXTRA SPECIALE DAMES LIEP HET NET NIET ALTIJD EVEN SOEPELTJES..

Thuis speelden er ook wat dingen die ervoor zorgden dat ik me niet helemaal happy voelde. Niks ergs ofzo hoor, want we zijn immers wel wat gewend. Maar de slapeloze nachten (voor mij) door de slaapproblemen van Alyssa hebben er flink ingehakt. Net als haar hevige emoties en overprikkeling. Op sommige momenten zijn die gewoon erg pittig en dat vreet energie, energie die ik dus al niet zoveel had. Ook was 2019 het jaar van onderzoeken en uitslagen. Wij wisten natuurlijk best ongeveer wat Alyssa’s beperkingen waren, maar nu liggen er dan ook echt diagnoses. En dat was best even slikken (hier schrijf ik binnenkort een uitgebreide blog over).

En onze puber.. tja, als je zelf een puber in huis hebt dan weet je hoe dat gaat 😉

WELKOM 2020!

Naast de mindere momenten waren er natuurlijk ook wel hele fijne, mooie en gezellige momenten in 2019. En die dingen neem ik absoluut mee naar 2020. Er waren gezellige afspraken met een collega-blogger, leuke film avondjes met mijn wederhelft en lekker keutelen met de meiden.

In 2020 gaat er echt niet zo heel erg veel veranderen. Wel heb ik, door het minder bezig zijn met de blog, mijn liefde voor het schrijven teruggevonden. De teksten die ik vorig jaar (haha klinkt grappig hé) niets vond, ben ik aan het aanpassen zodat ze toch online kunnen. Vanaf volgende week hoop ik weer gewoon 2 artikelen per week te publiceren en er weer even wat leven in te blazen.

In de aanloop naar 2020 ben ik mij veel bewuster geworden van wie ik ben. En het stomme is, dat van die inspirerende quote plaatjes mij daarbij geholpen hebben. I know, dat klinkt misschien raar, maar het is echt zo. Sommige teksten kunnen je zo raken en aan het denken zetten. Komende week zal ik op mijn Facebookpagina een aantal van die quotes delen 🙂

HOE WAS JOUW 2019?

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.