Liebster award
Persoonlijk

De Liebster Award

Een paar maanden geleden werd ik genomineerd voor de Liebster Award! Zo leuk 🙂 Ik werd genomineerd door Janet van That One Time. Janet blogt over haar grote liefde en passie.. reizen. Ze neemt je als het ware mee naar de mooiste bestemmingen in het buitenland, maar ze verteld ook over de mooie plekjes die ons eigen land kent. 

 

Wat is een Liebster Award?
Ik moet wel even eerlijk zeggen dat ik niet helemaal precies wist hoe dat nou allemaal werkt. Ik wist wel ongeveer wat het is, maar even dokter Google raadplegen kon geen kwaad.  Een liebster award is eigenlijk gewoon een waardering die je van andere bloggers krijgt. De één zal zeggen dat het niks voorstelt en de ander ziet het echt als waardering. Ik vind het best leuk, het is toch een steuntje in de rug die je krijgt.. Iemand die als het ware tegen je zegt: “je bent goed bezig, je blog verdient het om wat meer bekendheid te krijgen!”♥
Aan het accepteren van je nominatie zitten ook wat regeltjes..
– Bedank de persoon die jou genomineerd heeft. Noem de link in je bedankje. En je maakt het helemaal leuk als je een stukje schrijft over de persoon en zijn/haar blog.
– Plaats een afbeelding van de Liebster Award op je blog.
– Schrijf 150 tot 300 woorden over je favoriete blog (noem in dat stukje ook de link!) en wat je zo leuk vind aan die blog.
– Verzin en beantwoord 10 vragen over jezelf, zodat anderen je wat beter leren kennen.
– Nomineer 5 tot 11 beginnende bloggers, of bloggers met minder dan 200 volgers of gewoon iemand waarvan je vind dat hij of zij het verdient.
– Zet de regels in je blogpost.
– Laat jouw genomineerden weten dat je ze genomineerd hebt door een reactie achter te laten op hun blog of via een e-mail.
Mijn favoriete blog.
Oei, deze vind ik best lastig. Er zijn namelijk 3 blogs die ik echt altijd lees en ik vind het dus erg lastig om te zeggen welke ik het leukste vind. Maar.. als ik dan toch echt moet kiezen zeg ik, Momambition. Cassandra is de oprichtster van Momambition, een online lifestyle- en mama magazine. Bij momambition kun je terecht voor allerlei onderwerpen die te maken hebben met het moederschap, ambitie en beauty en health. Ik lees de artikelen graag, want ze zijn herkenbaar en informatief. De manier hoe de artikelen door de verschillende dames word geschreven vind ik ook erg prettig. En naast de informatieve artikelen, zijn sommige onderwerpen hilarisch beschreven en daar hou ik wel van!
Mijn nominaties.
Als eerste nomineer ik Kim van Kimmielicious. Kim is een ontzettend lieve en motiverende vrouw. Ze blogt over gezondheid en sporten, haar grote passie. Kim is ook mama van een ontzettend schattig meisje.
Mijn 2e nominatie is voor Lisanne van in case you’re wandering. Lisanne heeft een super leuke reisblog, die zeker de moeite waard is om te bekijken. En Lisanne is gewoon een hele leuke meid!
Verder nomineer ik Lisette van onze Franse keuken. Lisette woont samen met haar vriend en 2 dochtertjes in Frankrijk en op haar website deelt ze de lekkerste recepten! Echt de moeite waard om even rond te kijken op haar website.
Amber van La Vie of Beauty verdient ook echt een nominatie. Amber schrijft naast artikelen over beauty ook persoonlijke artikelen die zeker de moeite waard zijn om te lezen. En Amber is gewoon een hele lieve meid. 
Ik “moet” nu eigenlijk nog iemand nomineren, maar dat doe ik niet. Waarom? Omdat ik het een beetje nep vind om nu een blogger te noemen die ik verder helemaal niet ken of waar ik nog nooit iets van gelezen heb. Daarom hou ik het bij deze vier nominaties.
Mijn vragen.
Waar komt de naam van je blog vandaan?
Ik krijg hier best vaak vragen over.. Mijn stopwoordje is Dude?! Ik zeg dat echt zo vaak, dat ik door verschillende mensen gewoon echt “Miss Dude” werd genoemd.. Plak daar Blogging achter en tadaa.. Miss Dude Blogging was born 
Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben altijd al dol geweest op schrijven, maar een tijd lang heb ik daar niks mee gedaan. Totdat ik 2,5 jaar geleden thuis kwam te zitten met een hernia (die zo eigenwijs is dat ie steeds terug blijft komen). Ik wist niet zo goed wat ik moest gaan doen met mijn tijd (aangezien ik door pijn best veel dingen niet meer kan en mag). Ik reageerde op een oproep om een gastblog te schrijven en  dat gaf mij zo’n nuttig gevoel, hoe stom dat misschien ook klinkt. nadat mijn gastblog online kwam te staan besloot ik om zelf een blog te starten.
Waar blog je allemaal over?
Ik zou heel graag zeggen dat ik een paar vaste onderwerpen heb, maar als je even rondkijkt zul je zelf ook zien dat het nu nog een beetje een mengelmoesje van onderwerpen is. Het zijn vooral onderwerpen die mij op het moment van schrijven bezighouden. Ik ben  wel echt bezig om mijn draai te vinden in vaste onderwerpen waar ik echt wat mee wil doen. 
Wat vind je het leukste aan bloggen?
Het leukste vind ik dat ik lekker kan schrijven over wat ik wil. Natuurlijk probeer ik wel rekening te houden met wat ik denk dat jullie leuk vinden om te lezen, maar dat is niet de leidraad zeg maar. Het is gewoon heel fijn om alles wat mij bezighoud van mij af te kunnen schrijven en daar jullie dus mee te vervelen 😉  Ook vind ik de samenwerkingen met bedrijven leuk om te doen. Nu heb ik nog maar een paar samenwerkingen gedaan, maar dat vind ik wel echt heel leuk. 
Welk blog-onderwerp zul je niet bij jou vinden?
Zeg nooit nooit, maar ik hoogst waarschijnlijk zal ik nooit over politieke onderwerpen schrijven. Niet omdat ik er geen mening over heb, maar het word vaak al heel gauw een nasty discussie en daar heb ik mijn blog niet voor. 
Op welke blog die je hebt geschreven ben je het meest trots en waarom?
Ik ben vooral trots op mijn artikelen over taalontwikkelingsstoornis. Zowel het informatieve artikel als de persoonlijke verhalen die ik mocht delen. Ik heb er heel wat uurtjes werk in zitten en ik ben ook erg blij dat het zo goed gelezen werd.
Veel bloggers gaan op den duur ook vloggen, is dat iets voor jou?
Nee, dat is echt niks voor mij. Ik maak natuurlijk wel eens een filmpje, maar als ik die dan terug kijk denk ik.. Nah laat ik daar maar niet aan beginnen. Niemand zit te wachten op mijn ongemakkelijke gegiechel en gestamel. Nee ik hou het maar gewoon bij schrijven en foto’s 

 

De Liebster Award

 

 Heb je nog plannen met je blog? Of vind je het prima zoals het nu gaat?
Plannen en wensen genoeg, haha. Ik zou heel graag mijn blog naar een professioneler level tillen, maar voor dat ik zo ver ben moet er echt nog veel gebeuren. Maar ik vind het lastig om daar nu verder over te schrijven, ik moet eerst echt nog wel het nodige uitzoeken en uitwerken enzo. Maar, wie weet..
Wat is het eerste wat je ’s morgens doet zodra je ogen open gaan?
De wekker op mijn telefoon wegdrukken 😀 Ik moet door de week uiterlijk om 07:30 opstaan. Om dat voor elkaar te krijgen zet ik mijn wekker op 7:00, 7:15 en 7:30 uur. Nu klink ik als een luilak. En een klein beetje ben ik dat ook wel, maar ik heb ’s morgens ook echt tijd nodig om mijn rugspieren een beetje soepel (zo soepel mogelijk) te krijgen. Anders kan ik namelijk echt mijn bed niet uitkomen. Als ik dan mijn bed uit ben, haal ik Alyssa uit bed en zorg ik dat zij op tijd klaar is. Maar dit alles gaat dus niet zonder koffie!
 Hoe ziet je ideale dag eruit?
Mijn ideale dag begint met lekker uitslapen tot een uur of 10. Daarna lekker op het gemakje wakker worden met Daniel en de meisjes onder het genot van een heerlijk ontbijtje (lekkere broodjes, eitje, chocomel en een beker koffie 😉 ) Daarna, als iedereen dan aangekleed is, lekker met z’n allen op pad. Een wandeling over de boulevard of in het bos, of een dagje naar een pretpark. Wat we gaan doen maakt dan eigenlijk niet eens zoveel uit. Als we maar lekker met z’n viertjes zijn. Cliché he?! Maar zo is het wel.
’s avonds lekker eten en als de meiden op bed liggen, lekker bank hangen met Daniel. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Niks echt bijzonders dus, ik ben eigenlijk gewoon een huismuts die graag leuke dingen met haar gezin doet!

 

De Liebster Award

 

Dit waren mijn vragen.. Toch best lastig hoor om wat vragen voor jezelf te bedenken 😀 Mocht je na het lezen van mijn antwoorden denken “hey, dit wil ik eigenlijk ook nog wel weten van je..” Just ask. Ik geef bijna overal antwoord op. 
Vergeten jullie niet een kijkje te nemen bij de leuke bloggers die ik genomineerd heb? ♥
Volg je mij al op mijn social media kanalen? Ik ben te vinden op Facebook, Instagram en Twitter

 

 

 

 

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.