herfst
Lifestyle

De 7 leukste tips om de herfst door te komen

Er is geen ontkomen meer aan, het mooie zomerweer is voorbij. En dat vind ik eigenlijk helemaal niet zo leuk! Ik hou namelijk ontzettend van de zomer. Toch heeft de herfst ook zo zijn charmes. Ik noem bijvoorbeeld maar lekker netflixen op de bank onder een dekentje met warme chocomel erbij. Klinkt niet verkeerd, toch? Ik tip je vandaag de leukste herfst gerelateerde artikelen waar jij inspiratie uit kunt halen voor dit seizoen.

GOED VOOR JEZELF ZORGEN.

Om toch een beetje selfcare gerelateerd te blijven, heeft Roxanne van Budgetella een hele fijne tip om je huid extra goed te verzorgen. Dat is overigens niet de enige tip die ze op haar website heeft. Haar website staat vol met tips over besparen en tegelijkertijd lekker kunnen genieten.

En wat dacht je van lekker en goed eten? Dat is ook goed voor jezelf zorgen, toch? De herfst vind ik echt hét seizoen voor lekkere soepjes. En ik ben niet de enige die dat vind.  Xenia van Life By Xenia, heeft een heerlijk recept voor courgette soep op haar website staan, die er super lekker uitziet. Op haar website heeft Xenia trouwens veel meer dan alleen fijne recepten, ze schrijft over van alles wat het leven leuk maakt. 

 

Foto van Life By Xenia

DE LEUKSTE KLEDINGTRENDS VAN HET SEIZOEN.

Zo langzamerhand ben ik mijn kledingkast flink onderhanden aan het nemen. De zomerkleding maakt weer plaats voor de warmere kleding. Ik hou er van om lekker rond te neuzen naar de nieuwste modetrends en dan het liefste gewoon thuis vanuit mijn luie stoel 😀

Anja, van Tips voor jou, heeft de herfst modetrends van 2018 voor je verzameld en ik kan je vertellen, het is echt een must read voor iedereen die van fashion houd! Anja heeft op haar website niet alleen tips voor dit seizoen, maar voor vrijwel alles heeft ze wel een tip voor je. Van beauty tot gezondheid en zo’n beetje alles wat daar tussen valt.

Ben je nou echt specifiek op zoek naar die leuke herfstrok? Zoek niet verder..  Nancy, van Nancy’s fashionstyle, verteld je alles over de pleated skirt. En daar blijft het natuurlijk niet bij, ze heeft op haar website veel mooie voorbeelden van echte fashion eyecathers. 

ACTIVITEITEN VOOR- EN MET DE KIDS.

De herfst is wat mij betreft echt het seizoen om lekker met de kinderen in het bos te wandelen en leuke herfstbladeren, kastanjes en eikeltjes te verzamelen. Om daar de mooiste kunstwerken mee te maken. Ben je een beetje inspiratieloos, of gewoon totaal niet creatief (zoals ik) dan moet je zeker even bij Maddy, van Meer Met Mama, kijken. Maddy verzamelde de leukste herfstknutsels voor kinderen. Als je daar dan toch bent, kijk dan zeker even rond tussen de andere DIY artikelen!

Wil je toch liever een leuke en leerzame activiteit die niet zoveel troep geeft? 😉 Maaike, van Maaike schrijft op, tipt een leuk kinderboek, die echt binnen het herfst seizoen past. Bij Maaike kun je overigens van alles lezen over het leven met kinderen, van wasbare luiers tot leuke uitstapjes.

 

Foto van Maaike schrijft op

DE HERFST HEEFT OOK LEUKE DINGEN.

Ik schreef het in het begin van dit artikel al, de herfst is gewoon niet mijn favoriete seizoen. Ik ben toch echt meer een lente- en zomer persoon. Maar na het lezen van 21 redenen waarom de herfst wel leuk is, van Amy begin ik steeds meer de charmes van de herfst te zien. Amy schrijft op jouvence.nl voornamelijk over beauty en lifestyle dus ben je nog op zoek naar fijne make up tips Neem dan zeker even een kijkje 🙂

 

Dit waren mijn tips om de herfst een beetje door te komen. Heb jij nog aanvullingen? Let me know ♥

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.