blogverjaardag
Persoonlijk

Hoera! Miss Dude Blogging bestaat 1 jaar!!

Vandaag vier ik een mini feestje, want het is vandaag mijn blogverjaardag! Precies een jaar geleden ben ik Miss Dude Blogging ben gestart. En eerlijk gezegd sta ik er toch wel van te kijken dat ik nog steeds zo enthousiast ben over bloggen. Ik kan namelijk vol overgave ergens aan beginnen om er vervolgens binnen korte tijd weer mee te stoppen. Maar ik heb er nog geen moment aan gedacht om te stoppen met bloggen, dus voorlopig zijn jullie nog niet van mij af!

Blogverjaardag.

Toen ik net begon met bloggen snapte ik niet dat andere bloggers een blogartikel wijdde aan hun blogverjaardag. Ik zag niet in wat daar zo bijzonder aan was. Maar nu mijn blog zelf de eerste blogverjaardag heeft bereikt snap ik dat wel, want ik vind het toch wel een mijlpaal. Wat het voor mij net even extra bijzonder en leuk maakt, is dat dit blogartikel gelijk ook mijn 100e artikel is! En helaas moet ik jullie (misschien) teleurstellen, er zit geen winactie aan mijn blogverjaardag vast. Dat zie ik namelijk vaak voorbij komen bij collega-bloggers, maar dat doe ik dus niet. Want, als ik zelf jarig ben geef ik ook geen cadeautjes 😉 (<-Sarcasme, dat ken je toch wel?) Dat gezegd te hebben, ben ik natuurlijk wel ontzettend blij met mijn volgers en lezers. Zonder jullie zou het bloggen misschien niet zo leuk zijn. Dus geen winactie, maar wel een gemeende digitale kus voor jullie!

 

blogverjaardag

Wat waren de hoogtepunten?

Als ik nu naar mijn eerste blogartikelen kijk, dan denk ik echt “Oh, no I didn’t!” Maar aangezien ik vandaag dus een mini feestje vier laat ik de mindere en negatievere dingen achterwege 😉 

Het klinkt nogal cliché, maar één van de hoogtepunten van het afgelopen jaar is toch wel de leuke contacten die ik heb opgedaan met collega bloggers.  De leuke gesprekken over bloggen en elkaar helpen waar nodig, maar ook de gewone alledaagse gesprekken. En uiteraard de interactie met mijn lezers en volgers! Ik kan niet altijd direct op iedereen reageren, maar ik lees het echt allemaal ♥

Het samenwerken met bedrijven vind ik ook wel echt bijzonder. Als je al super lang blogt is dat misschien niet zo bijzonder, maar voor mij blijft het toch wel een leuk ding! Het is namelijk best leuk als je word benaderd voor een samenwerking. En ja, ik weet dat veel bedrijven zo’n “wil je samenwerken” mailtje naar heel veel bloggers tegelijkertijd sturen. En dat het dus eigenlijk helemaal niet zo is dat ze specifiek met mij willen werken, maar ik bekijk het dan gewoon lekker positief. Dat maakt het sowieso leuker. 

Best gelezen artikelen.

Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik het regelmatig over de spraakproblematiek van Alyssa heb. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat er meer bekendheid komt voor spraakproblemen. Daarom ben ik toch best wel trots dat mijn artikel “Heeft mijn kind een TOS” mijn best gelezen artikel is. 

En soms publiceer je een artikel waarvan je verwacht dat tie niet ontzettend bijzonder is. Mijn “Inecto Hair Oil- review is zo’n artikel. En toch staat deze in de top 3 van best gelezen artikelen. Grappig feitje hierover is, dat ik door die review (die ik ook op Instagram had geplaatst) herkend werd toen ik even naar de Kruidvat ging! 😀 

Oké, ik doe er nog eentje.. “Weg met onzekerheid..” werd ook heel goed gelezen. En uiteraard ben ik daar heel blij mee. De reacties die daar op kwamen waren voor mij de bevestiging dat ik er goed aan heb gedaan om het artikel en de foto te publiceren. Als je dat artikel nog niet gelezen hebt, raad ik je aan dat echt nog even te doen. 

Op naar het tweede jaar!

Ik noemde het net al een beetje, terugkijkend op mijn eerste blogjaar zijn er ook wel wat dingen waar ik niet zo blij mee ben. Daarom zullen er geleidelijk een aantal dingen gaan veranderen. Geen grote dingen hoor, maar ik ga mij onder andere meer richten selfcare onderwerpen en kindgerelateerde problematiek. Zo op het eerste gezicht lijken deze onderwerpen lijnrecht tegenover elkaar te staan, maar dat is dus helemaal niet zo. Maar goed, dat zal binnenkort allemaal wel wat duidelijker worden. 

Zijn er binnen de onderwerpen “selfcare” en “kindgerelateerde problematiek” dingen waar je graag over zou willen lezen? Laat het dan even in de reacties weten. Of stuur mij een mailtje ♥

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

21 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.