ineens een meisje-meisje
Persoonlijk

Ben ik nu dan ineens zo’n meisje-meisje?

De titel klopt niet helemaal, want ik ben natuurlijk al lang geen meisje meer, maar ik vraag mij sterk af of ik ineens zo’n meisje-meisje ben geworden? Ik moest nooit zoveel van make-up en sieraden weten en moet je mij nu ineens zien. Waar dat nu ineens vandaan komt?

IK SNAPTE HET NUT ER GEWOON NIET ZO VAN!

Ik heb altijd wel perioden gehad dat ik helemaal fan was van kettinkjes, armbandjes, make-up en verschillende parfums. Maar die perioden duurde nooit zo lang. Regelmatig kon ik make-up producten weggooien omdat ze niet meer goed waren, omdat ik het gewoon amper gebruikte. En parfum? waarom zou ik verschillende geuren kopen, deze ruikt lekker en dan vind ik het wel prima. Ja, ik was gewoon niet zo’n meisje-meisje. Doe maar gewoon en simpel en dan vond ik het allemaal wel goed.  Totdat.. tja, nu ineens..

INEENS LIJK IK WEL OBSESSED.

Oké dat is natuurlijk een beetje overdreven. Ik zal namelijk nooit full on beauty lover worden bij wie het leven helemaal in het teken van make-up en zo staat, want daar ben ik gewoon te lomp en onhandig voor 😀 Maar ik snap nu wel waarom meisjes en vrouwen zo gek zijn op make-up, lekkere geurtjes en mooie sieraden. Ik word er momenteel namelijk ontzettend blij van. Eerder vertelde ik al dat make-up en muziek een enorm effect op mij kunnen hebben, maar ook als ik mij wel gewoon oké voel word ik erg blij van sieraden en make-up. Ik zal niet zeggen dat ik echt obsessed ben, maar als ik een mooi horloge, of wat voor sieraad ook zie, dan zou ik dat best willen hebben.. haha.

HET BEGON MET EEN HORLOGE

Afgelopen kerst kreeg ik van mijn ouders een cadeaukaart van een juwelier en een paar weken geleden had ik eindelijk tijd om even lekker de stad in te gaan. Daar kocht ik dus een horloge. Dat horloge heeft iets aangewakkerd bij mij geloof ik, want ten eerste I love love love het horloge en ten tweede, overal waar ik kijk zie ik leuke sieraden. Oeps!

ineens een meisje-meisje

 

Gelukkig heb ik best wel wat zelfbeheersing en zal dus echt niet alle leuke en mooie dingen kopen die ik tegenkom (dat is ook wel zo fijn voor mijn portemonnee), maar als ik nu eens iets voor mijzelf zou willen kopen dan hoef ik in ieder geval niet lang na te denken over wat ik dan wil kopen 😉

 

BEN JIJ EEN TYPISCH MEISJE-MEISJE OF JUIST ABSOLUUT NIET?

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.