alleen met valentijnsdag
Selfcare

Alleen met Valentijnsdag? Besteed wat extra tijd (en liefde) aan jezelf

Valentijnsdag.. je houd ervan óf je vind het maar een commercieel gedoe! Maar wat je er ook van vind, voor veel mensen is het dé dag om je partner te verrassen of om je crush te laten weten dat je hem of haar wel ziet zitten. Maar is deze dag ook nog zo “liefdevol” als je alleen met Valentijnsdag bent? Ik vind van wel en vertel je waarom!

ALLEEN MET VALENTIJNSDAG? HEERLIJK EVEN EXTRA TIJD VOOR JEZELF!

Alleen zijn met Valentijnsdag, om wat voor reden dan ook, heeft sowieso 1 groot voordeel. Je hoeft jezelf niet helemaal in de stress te helpen bij het vinden van het perfecte cadeautje voor je wederhelft- of crush. Je hoeft je niet helemaal op te doffen voor een anders. Dus als jij lekker in je onesie met een knot op je kop een pizza naar binnen wil schuiven onder het genot van wijn en Netflix, dan kan dat gewoon. Je hoeft dan lekker alleen maar rekening met jezelf te houden! Hoe heerlijk is dat?

GEEN FANCY ETENTJES EN ONTZETTEND DURE CADEAUTJES.

Oké, deze klinkt misschien helemaal niet zo leuk.. maar met Valentijnsdag is het overal ontzettend druk omdat iedereen gezellig en romantisch uit eten gaat. Begrijp me niet verkeerd, uit eten gaan is hartstikke leuk en lekker, maar op Valentijnsdag voelt het een beetje gemaakt, snap je? Om nog maar over de cadeautjes te zwijgen! De simpelste dingetjes zijn rond Valentijnsdag ineens 10 keer zo duur. Zo zonde eigenlijk. Dus, je bespaart nog geld ook. Of je moet helemaal losgaan voor jezelf natuurlijk. Dat kan natuurlijk ook en is eigenlijk helemaal niet zo’n slecht idee. Gewoon even extra lief zijn voor jezelf!

WAT ALS JE BAALT VAN ALLEEN ZIJN MET VALENTIJNSDAG?

Tsja, alleen zijn op een dag die voor veel mensen all about love is, is niet altijd leuk. Maar voor sommige mensen gaat dit nog een stapje verder, die balen er echt ontzettend van en voelen zich er echt slecht door. Voor die groep mensen gaat een lekker chill avondje niet voldoende helpen. Juist voor deze groep mensen zou het goed zijn om eens na te gaan waarom alleen met Valentijnsdag zijn, hen zo’n slecht gevoel geeft. Komt het doordat iedereen om je heen iemand heeft? Of mis je het gewoon om verrast te worden? Of zit er iets heel anders achter? Probeer voor jezelf eens uit te vinden waar het vandaan komt, want dan kun je er mee aan de slag als je dat zou willen.

Heb je totaal geen behoefte om te gaan graven in je gevoelens en gedachten hierover? Dan kun je je vrijgezelle vrienden- en vriendinnen optrommelen voor een singles night out. Of hou  een singles night thuis. Lekker een filmpje kijken met z’n allen, een hapje en drankje erbij en lekker lachen met z’n allen. Zo vergeet je misschien een beetje dat je eigenlijk heel erg baalde dat het Valentijnsdag is. 

 

WAT DOE JIJ MET VALENTIJNSDAG?

 

Volg je mij al op social media? Je kunt mij vinden op FacebookInstagram en Twitter

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.