7 weetjes over mij
Persoonlijk

7 weetjes over mij!

Op Instagram zie ik regelmatig de “5 facts about me”-challenge voorbij komen. Die vind ik hartstikke leuk om te zien en gaf mij de inspiratie voor het schrijven van deze blogpost.  En op het moment dat ik dit aan het schrijven ben, word ik zelf getagged om op Instagram 5 facts about me te delen. In deze blogpost deel ik geen 5, maar 7 weetjes over mij! Hier kan ik er net wat verder op ingaan dan op Instagram. 

 

Ik ben best onzeker.
Tja, ik kan het niet mooier maken dan het is. Ik ben best onzeker. Nu is dat niet zo vreemd, want ik denk dat iedereen tot op zekere hoogte wel ergens onzeker over is. Vooral vrouwen kunnen er wat van.. “pff, haar kont is mooier dan die van mij” 😉 Bij mij ligt de onzekerheid op meerdere vlakken, bij heel veel dingen die ik doe- of wil gaan doen- komt dat irritante stemmetje even flink negatief doen. Gelukkig gaat het wel steeds beter hoor, maar het blijft work in progress. 

 

Ik vind het heel erg k#t dat ik niet meer kan en mag werken!
In een eerdere blogpost heb ik er al eens over geschreven. Vanwege terugkerende rughernia’s en de daar bij horende operaties heb ik een blijvend beschadigde zenuw. Dat betekent dagelijks pijn en beperkingen waardoor ik in de ziektewet terecht kwam, en een tijdje terug kreeg ik te horen dat ik daardoor helemaal afgekeurd ben. Moet je je voorstellen, dan ben je bijna 35 en dan mag en kan je niet meer werken.. Dat is gewoon kut. Ik heb altijd geroepen dat ik het geaccepteerd heb, maar blijkbaar is dat toch niet helemaal zo.. Want ik merk de laatste tijd dat ik daar best “last” van heb. 
Ik weet heel goed dat er genoeg jonge mensen zijn die hun werk niet meer uit kunnen oefenen en dat er ook mensen zijn die het nog “erger” en zwaarder hebben, maar dat neemt niet weg dat het voor mij gewoon best heftig is. 

 

Soms vind ik dat ik te vaak dude zeg! Heel soms maar hoor..
Doordat ik regelmatig Dude?! zeg, ben ik aan de naam voor mijn blog gekomen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar soms.. Heel soms word ik wel een beetje moe van al dat ge-dude?! van mij, haha. Zoals ik al zei, dat gebeurd echt maar heel soms 😉
plaatje afkomstig van www.jackiealwaysunplugged.com
Soms ben ik een beetje té loyaal
Ik vind loyaliteit een mooie eigenschap, zelf ben ik ook heel loyaal. Maar dat heeft soms ook  een keerzijde. Sommige mensen hebben namelijk gruwelijk misbruik gemaakt van mijn loyaliteit. En dat is mijn eigen schuld hoor, ik heb het toegelaten dat ze over mijn grenzen heengingen. Gelukkig heb ik daar wel van geleerd, maar het blijft een valkuil.

 

 Mijn schooltijd was niet zo leuk..
Mijn basisschooltijd was echt top. Ik had elk jaar een ontzettend leuke en gezellige klas. Ik baalde er ook enorm van dat geen van mijn klasgenoten naar dezelfde school als mij zouden gaan. Maar ondanks dat, was ik ervan overtuigd dat ik een geweldige tijd zou hebben op het voortgezet onderwijs. Het eerste jaar was op zich best oké, ik had een aantal leuke vriendinnen waar ik in de pauzes mee om ging.
Het tweede en derde jaar waren totaal anders. Ik ben altijd al een redelijk stil meisje geweest en dat was (onder andere) voor een aantal klasgenoten reden genoeg om mij een niet zo leuke schooltijd te bezorgen. Ik werd namelijk, bijna dagelijks, gepest. Mijn mentor nam dit heel serieus en deed wat hij kon, maar pas aan het einde van het derde jaar stopte het. En dat heeft zijn sporen nagelaten, maar hey.. het heeft mij (na heel wat jaren) sterker gemaakt.

 

Ik ben op momenten een ramp in het onderhouden van contacten.
Deze vind ik eigenlijk best erg, maar het is waar. Soms krijg ik een appje van een vriendin en daar vergeet ik dan helemaal op te reageren. Of, ik beloof dat ik later die week even bel of app om af te spreken en vervolgens vergeet ik het of stel ik het uit. Waardoor er soms echt weken overheen gaan voor ik er weer aan denk. Dus bij deze, sorry, ik doe het niet expres en ik doe mijn best om meer en sneller wat van mij te laten horen. Ik zet het nu zelfs in mijn bullet journal zodat ik het niet vergeet.

 

Ik ben ontzettend sarcastisch
Je zou het misschien niet zeggen, maar ik ben echt een sarcast eerste klas. Soms vraag ik mij wel eens af of er ooit een dag voorbij gaat dat ik niet sarcastisch reageer tegen mijn wederhelft. Nadia begint het op momenten zelfs al wat over te nemen.. oeps 😀 
Dit waren ze dan, de 7 weetjes over mij! Tamelijk nutteloze informatie, maar ik vond het eigenlijk best leuk om te schrijven. 

 

Zitten er dingen tussen die je niet van mij verwacht had? Of iets wat juist ontzettend herkenbaar is? Ik hoor graag van jullie ♥
Volg je mij al op social media? Ik ben te vinden op FacebookInstagram en Twitter 

13 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.